Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το θρυλικό πάρτι 80s Back to Carnival, αυτό το Σάββατο 22/2/2014 στην Πάτρα, με καλεσμένη καλλιτέχνιδα την Σοφία Αρβανίτη

Το θρυλικό πάρτι 80s Back to Carnival, α...

Στο πολιτιστικό κέντρο Europa

Για άλλη μία χρονιά το πάρτι που έγινε θεσμός την περίοδο του Καρναβαλιού στην Πάτρα, επιστρέφει σε νέο χώρο με την ίδια όμως καρναβαλική διάθεση!

Αυτό το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 το βράδυ, o Κiss Fm Πελοποννήσου παρουσιάζει το "80's Back To Carnival" στο πολιτιστικό κέντρο "Europa" που βρίσκεται στην οδό Καρόλου 1 και Όθωνος Αμαλίας.

Εικόνες και Μουσική από τα καρναβάλια των καλύτερων μας χρόνων! Για ακόμα μια χρονιά διασκεδάζουμε και επιστρέφουμε στις πιο αυθεντικές και αυθόρμητες δεκαετίες των 70's, 80's και 90's, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου!

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2610-622922.

Τιμή εισιτηρίου 25€ με free drink (στην είσοδο) και 20€ με free drink (στα σημεία προπώλησης).

Προπώληση:  Musical (Ρήγα Φεραίου) και Discover (Πατρέως 30).

Φέτος Guest Star του πάρτι 80’s Back To Carnival θα είναι η ποπ τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη, ιδιαίτερα δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τη δεκαετία του ’90, η οποία αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες της που αγαπήσαμε και χορέψαμε όπως το "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια", "Σοκολατί", "Πεθαίνω στην ερημιά", "Ζωή σαν πορτοκάλι", κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture