Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

"Lost in the night" και άλλες επιτυχίες του θα τραγουδήσει απόψε στην Πάτρα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

"Lost in the night" και άλλες ...

Σε μία μοναδική όπως προμηνύεται μουσική βραδιά στο Disco Room

Ένας πολύ αγαπημένος και δημοφιλής καλλιτέχνης των δεκαετιών του ’80 και του ’90, ο συνθέτης και τραγουδιστής Κώστας Χαριτοδιπλωμένος θα βρεθεί στο γνωστό κλαμπ Disco Room της Πάτρας, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως, σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 μετά τις 11 το βράδυ, που είναι και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα, στο ‘80ς πάρτυ στην Πολιτεία πριν από τρία περίπου χρόνια καθώς και στο Disco Room πρόπερσι.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος αναμένεται να θυμίσει στο κοινό που σίγουρα θα κατακλύσει το Disco Room, θρυλικές στιγμές της δεκαετίας του ‘80, με τα τραγούδια του «Lost in the night» που είχε ερμηνεύσει ο ίδιος και «Talk about love» που είχε τραγουδήσει η Μαριάννα Ευστρατίου και είχε γίνει μεγάλο χιτ εκείνη την εποχή στα ραδιόφωνα και στις ντίσκο.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, άρχισε την καριέρα του πριν από τριάντα χρόνια, το 1983. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορευτική επιτυχία «Lost in the night» που ξανακυκλοφόρησε σε νέο ρεμίξ το 2002, είχε ακουστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης και είχε φτάσει στην κορυφή των charts σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είχε υπογράψει την παραγωγή στο «Fill Me Up» που ερμήνευσε η Μαντώ ενώ συνεργάστηκε και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες όπως η Σαμπρίνα. Ακόμα ήταν αυτός που έκανε την παραγωγή στον 1ο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας αλλά και στον πολύ επιτυχημένο δίσκο «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας το 1987.

Το 1988 είχε κυκλοφορήσει η ατομική δισκογραφική του δουλειά "Κώστας Χαριτοδιπλωμένος" και ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες που έγραψε όπως τα κομμάτια «Στοιχηματίζω» (Μαντώ, 1990), «Ορκίσου» και «Δίλημμα» από τον δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View