Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο πολύτεκνος ιερέας, ψυχίατρος και θεολόγος π. Στυλιανός Καρπαθίου θα μιλήσει στην Πάτρα για τον ρόλο της οικογένειας στην αγωγή των παιδιών

Ο πολύτεκνος ιερέας, ψυχίατρος και θεολό...

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.00, στην αίθουσα ομιλιών της Χριστιανικής Στέγης

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα ομιλιών της Χριστιανικής Στέγης Πατρών, στην οδό Παντανάσσης 61, θα μιλήσει  σε νέους γονείς, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Καρπαθίου, Ψυχίατρος – Θεολόγος με θέμα « Ο ρόλος της οικογένειας στην αγωγή των παιδιών».

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είναι απόφοιτος της Θεολογικής και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Rene Descartes και Sorbonne IV στο Παρίσι, απ’ όπου έλαβε και το Master. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Βιοηθική, με θέμα «Ιστορία του ζυγωτού και εξωσωματική γονιμοποίηση».

Κατέχει την ειδικότητα της Ψυχιατρικής. Έχει συγγράψει βιβλία θεολογικού και ιατρικού (στο χώρο της Νευροψυχολογίας), περιεχομένου. Συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Ως κληρικός διακονεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Είναι έγγαμος και πατέρας επτά παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture