Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η επιρροή της πανσελήνου, η οποία επιδρά κυρίως στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή. Καθώς σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, φαίνεται ότι κρίνεστε αυστηρά απ' τους άλλους, ακόμα και από άτομα εξουσίας, ενώ μειώνεται η αυτοπεποίθηση. Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο και καλύτερα.

Ιχθύες

Εργασία και υγεία επηρεάζει κυρίως η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, ενώ λόγω της δυσμενούς όψης που σχηματίζει με τον Κρόνο, ενδέχεται ήδη τις τελευταίες μέρες να ταλαιπωρείστε στη δουλειά αλλά και για θέματα υγείας. Δυσκολίες επίσης φέρνει σε σπουδές και σε νομικά θέματα. Προσοχή στην κριτική. Βελτιώστε τη διατροφή σας.

Κριός

Πανσέληνος στον Λέοντα σήμερα το βράδυ, μια εν δυνάμει ερωτική και δημιουργική επιρροή, όμως η όψη της με τον Κρόνο θα δοκιμάσει ακριβώς τα ερωτικά αλλά και κάποια δημιουργικά project ή την αυτοπεποίθησή σας. Επίσης τονίζει θέματα παιδιών, όπου κι εκεί ενδέχονται δοκιμασίες ή αύξηση ευθυνών σε σχέση με αυτά.

Ταύρος

Η επιρροή της πανσελήνου του Φεβρουαρίου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, επιδρά κυρίως συναισθηματικά στο ζώδιό σας αλλά και σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Καθώς σχηματίζει δυσμενή όψη με τον αυστηρό Κρόνο, ενδέχεται να βιώνετε δοκιμασίες σε οικογενειακές αλλά και σε προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες – φανείτε πιο υπεύθυνοι.

Δίδυμοι

Δεν είναι τόσο εύκολη η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, η οποία μπορεί ήδη τις τελευταίες μέρες να φέρνει δοκιμασίες σε συγγενικές αλλά και σε συναδελφικές σχέσεις, καθώς σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο. Πιθανόν να σταματάτε και κάποια μαθήματα ή σεμινάρια. Εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Καρκίνος

Είστε πιο ευαίσθητοι από όλα τα ζώδια σε κάθε πανσέληνο, ενώ η επιρροή της πανσελήνου του Φεβρουαρίου που κορυφώνεται σήμερα, επιδρά κυρίως στο αίσθημα ασφάλειας αλλά και στα οικονομικά σας. Όχι με εύκολο τρόπο, λόγω της δυσμενούς όψης της με τον Κρόνο. Έτσι μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες οικονομικές αλλά και συναισθηματικές.

Λέων

Στο ζώδιό σας γίνεται η σημερινή πανσέληνος, η επιρροή της οποίας δεν είναι εύκολη, καθώς σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον αυστηρό Κρόνο. Έτσι μπορεί ήδη τις τελευταίες μέρες να βιώνετε περιορισμούς, αίσθημα ανεπάρκειας αλλά και δυσκολίες στο να καταφέρετε όσα θέλετε. Δοκιμασίες στο σπίτι και σε θέματα οικογένειας κι ακινήτων.

Παρθένος

Μια πανσέληνος που δοκιμάζει την ψυχολογία σας και φέρνει και το κλείσιμο κύκλων είναι αυτή που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Με όχι τόσο εύκολο τρόπο λοιπόν ολοκληρώνονται ορισμένοι κύκλοι στη ζωή σας τώρα. Ίσως βγαίνουν και ενοχές στην επιφάνεια. Δοκιμάζει επίσης συγγενικές σχέσεις αλλά και την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Ζυγός

Όχι τόσο εύκολη η πανσέληνος αυτή που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, καθώς σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο, η οποία επηρεάζει κυρίως τις φιλικές σχέσεις. Έτσι μπορεί να υπάρχουν δοκιμασίες με φίλους και σε παρέες, ενώ δυσκολίες παρουσιάζονται σε σχέδια αλλά και στη συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους. Πίεση οικονομική.

Σκορπιός

Δοκιμασίες επαγγελματικές, κοινωνικές αλλά και προσωπικές φέρνει η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, καθώς σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας. Έτσι μπορεί να νιώθετε ότι σας κρίνουν αυστηρά κάποια άτομα εξουσίας, ενώ μειώνεται η αυτοπεποίθηση και η κοινωνική σας αποδοχή – προσπαθείστε περισσότερο.

Τοξότης

Έμφαση σε θέματα ταξιδιών, σπουδών και νομικών δίνει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Καθώς όμως σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο, φαίνεται να δοκιμάζεστε στα παραπάνω, ενώ μπορεί να εμποδίζονται ταξίδια ή κάποια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Δοκιμασίες και με συγγενείς εξ αγχιστείας.

Αιγόκερως

Κυρίως θέματα οικονομικά επηρεάζει αυτή η πανσέληνος, π.χ. ζητήματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, εφορίας, διατροφής συζύγου κλπ, ενώ λόγω του δυσμενούς τετραγώνου της με τον Κρόνο, είναι λογικό να δοκιμάζεστε στα παραπάνω. Η οικονομική και συναισθηματική πίεση εμποδίζει και σχέδια για το μέλλον. Καθάρσεις και σε φιλίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being