Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Συμβουλές για αυτοπροστασία στους χώρους ομορφιάς

Συμβουλές για αυτοπροστασία στους χώρους ομορφιάς

Της Νίκης Μελικίδου

Οι χώροι ομορφιάς έγιναν πολύ δημοφιλείς την τελευταία εικοσαετία. Κι είναι απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα της εμφάνισης, τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών.

Απαλλάσσει από την δυσάρεστη τριχοφυΐα τον γυναικείο και τον αντρικό πληθυσμό. Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος του προσώπου και το διατηρεί πιο νεανικό και πιο λαμπερό. Καθυστερεί την γήρανση του προσώπου. Εξαφανίζει το υπερβάλλον πάχος και τα ψωμάκια, την κυτταρίτιδα. Δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα(όπως της ακμής). Χαρίζει μόνιμη βαφή φρυδιών, βλεφάρων, χειλιών κλπ.

Σχεδόν μισό αιώνα που περιποιούμαι τις γυναίκες κι έχω εισπράξει την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη τους, γιατί λύνοντας τα προβλήματα της εξωτερικής τους εμφάνισης αγάπησαν τον εαυτό τους, απέκτησαν αυτοπεποίθηση και βελτίωσαν την ποιότητα της ζωής τους.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις αποτυχημένων, αλλά και βλαβερών συνεπειών από κακή παροχή υπηρεσιών ομορφιάς.

Αυτός ο χώρος και το επάγγελμα της αισθητικού, έχει αντιποιηθεί περισσότερο από κάθε άλλο επάγγελμα. Έχουμε πάμπολλες πληροφορίες από άτομα που δεινοπάθησαν από πλημμελείς φροντίδες που εφαρμόζονταν από άτομα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για τη λειτουργία του χώρου τους και την άσκηση του επαγγέλματος τους.

Υπάρχουν στο χώρο μας, κομμώτριες, μανικιουρίστες, πωλήτριες καλλυντικών που κάνουν πολύ καλά αυτό που ξέρουν, αλλά χωρίς να είναι αισθητικοί, και χωρίς τις ειδικές γνώσεις και τα κατάλληλα μέσα έχουν προκαλέσει βλάβες και μερικές φορές μη αναστρέψιμες. Γι’ αυτό και το σημερινό σημείωμα επικεντρώνεται σ’ αυτό το θέμα, μετά από επίμονη παράκληση πολλών αναγνωστριών.

Προτού εμπιστευθείτε έναν χώρο, κάντε μια έρευνα αγοράς. Θα εκπλαγείτε από τα ευρήματα. Κάθε τέτοιος χώρος έχει αναρτημένη πινακίδα στην είσοδό του, που βεβαιώνει την νομιμότητα του χώρου. Συζητείστε για το ύψος των τιμών, αλλά μην παρασύρεστε από το χαμηλό κόστος που είναι το ζητούμενο στη σημερινή εποχή. Να θυμάστε άλλωστε τη γνωστή λαϊκή ρήση: «Το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε»….

Είσαστε επίσης διασφαλισμένοι αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο από τα νόμιμα μέσα, εφ’ όσον απευθύνεστε σε νόμιμο χώρο ομορφιάς.

Εκτιμείστε κυριότατα, την αξιοπιστία, την συνέπεια, την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα των προσώπων του νόμιμου επαγγελματικού χώρου. Αυτό βέβαια, αν δικαιούνται αυτής της εκτίμησης.

Σας ευχαριστώ θα τα ξαναπούμε.

Νίκη Μελικίδου
Κορίνθου 208
Τηλ.: 2610 272694
[email protected]
www.melikidou.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being