Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα στα δικαστήρια οι γονείς από τη Λεύκα που κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν σε σεξουαλικά όργια τα...παιδιά τους!

Πάτρα: Σήμερα στα δικαστήρια οι γονείς α...

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Για σήμερα έχει προσδιοριστεί η δίκη των γονέων δυο κοριτσιών και ενός αγοριού  από την περιοχή της Λεύκας Πατρών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι  εξαναγκάζουν σε ...όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πύργου.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο το Μάιο του 2013, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενή του που στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του  Παιδιού» και την Εισαγγελέα ανηλίκων

Ο 50χρονος πατέρας κατηγορείται οτι έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ φέρεται να υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιό.

Η ίδια υποστήριξε οτι το… δεχόταν γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Tα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του .

Ο  φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Διαβάστε περισσότερα για την ανατριχιαστική υπόθεση σε παλιότερη ανάρτηση του thebest.gr εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις