Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι γονείς για την πρωτοφανή υπόθεση ασέλγειας - Ανατριχίλα στο πανελλήνιο απο τις αποκαλύψεις-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθούν την ...

Πριν από μια εβδομάδα η καταγγελία

13.30 Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν πριν απο λίγα λεπτά οι γονείς που κατηγορούνται γαι την πρωτοφανή υπόθεση ασέλγεια σε βάρος των ανήλικων παιδιών τους.

Και οι δυο πήραν προθεσμία για να οδηγηθούν εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο την Τρίτη.

 

07.31 Αποτροπιασμό, οργή, θλίψη και πανελλήνια αίσθηση έχει προκαλέσει η δράση των δύο γονέων, που σήμερα στη 1 το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πατρών ο οποίος και τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

21.50: Με αφορμή τη δημοσιότητα σχετικά με το περιστατικό οικογενειακής βίας των τεσσάρων παιδιών στην περιοχή της Πάτρας θα θέλαμε, αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να ενημερώσουμε πως το περιστατικό χειρίστηκε από την πρώτη στιγμή και με διακριτικότητα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο οργανισμός – συνεχίζει η ανακοίνωση - αντέδρασε άμεσα όταν πριν περίπου μία εβδομάδα έλαβε στη γραμμή SOS 1056 τη σχετική καταγγελία, από γνωστό της οικογένειας. Ακαριαία ενημερώσαμε την εισαγγελέα ανηλίκων Πατρών, η οποία εξέδωσε άμεσα τη σχετική εντολή προς τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Στη συνέχεια και κατόπιν και της παρότρυνσης από τον ίδιο γνωστό πρόσωπο της οικογένειας, ένα από τα παιδιά κατάγγειλε επώνυμα στην αστυνομία τα όσα φρικιαστικά διαδραματίζονταν στο σπίτι. Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας παρενέβη άμεσα συλλαμβάνοντας τους γονείς, απομακρύνοντας τα παιδιά από κοντά τους.

Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες ενός αποτρόπαιου περιστατικού, ενός κακού που σημειώθηκε στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού, επιβεβαιώνοντας πως η σιωπή είναι συνενοχή και πως μπορούμε να προλάβουμε το κακό, μόνο αν μιλήσουμε, αν μιλήσουμε τώρα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα τέσσερα παιδιά στηρίζοντας τα με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους. Βασικό μέλημα μας πλέον η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών με διακριτικότητα και ηρεμία μακριά από το φώτα της δημοσιότητας.

18.15 "Ήθελα να τον κάνω άνδρα, για αυτό τον έβαζα να βιάζει τη μάνα του" φέρεται να είπε ο πα-τέρας για τον γιο του τον οποίο ανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με τη μάνα του.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά  12 ετών και 8 ετών. Ασέλγεια φέρεται να έχουν υποστεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά, δύο κορίτσια και το αγόρι τα οποία καθόλη τη διάρκεια της νύχτας  έδιναν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών.

Τα δυο μεγαλύτερα κορίτσια είναι  άριστες μαθήτριες, ενώ η μια είναι και αθλήτρια πυγμαχίας.

16.50 Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οικογένειας  διέμεναν στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες και είχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους ώστε να μη φαίνονται.

14.32: Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του thebest.gr ότι η 40χρονη μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι φοβόταν τις αντιδράσεις του άντρα της και γι' αυτό συναινούσε στις πράξεις στις οποίες την υποχρέωνε.

14.10: Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ίχνη βιασμού οι δυο κόρες της οικογένειας σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν απο την ιατροδικαστική έκθεση και την εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν. Πατέρας και μητέρα έχουν παραδεχθεί τις πράξεις στις οποίες υποχρέωναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

13.05: Εξηγήσεις για τα όσα ανήκουστα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι τους επιχειρούν να δώσουν τώρα οι δυο πρωταγωνιστές της απίστευτης υπόθεσης.

Ο πατέρας και η μητέρα δηλώνουν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους. Μάλιστα ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού η δε μητέρα ισχυρίζεται ότι γι αυτό το λόγο φοβόταν τις αντιδράσεις του και έτσι δεν έφερνε αντιρρήσεις.

12.39: Ο 40χρονος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως οικοδόμος. Τόσο ο ίδιος όσο και η 40χρονη συζυγός του φέρονται να έχουν παραδεχτεί τις πράξεις τους.

11.51: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αρρωστημένη "δράση" των δυο "γονιών". Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες είχαν παρατηρήσει εδώ και καιρό περίεργες συμπεριφορές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας με περιπτύξεις ακόμη και σε δημόσιο χώρο! Επίσης, ένα από τα θύματα είχε εκμυστηρευθεί στον σχολικό του περίγυρο τι συνέβαινε στο σπίτι ενώ υπάρχει και πληροφορία που λέει ότι ο 40χρονος υποχρέωνε τα παιδιά του ακόμη και σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις!

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης φέρεται να έπαιξε η 17χρονη κόρη της οικογένειας.

11.12: Η καταγγελία προήλθε από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν μείνει άναυδοι από τις αρρωστημένες πράξεις του 40χρονου που φέρεται ο "πρωταγωνιστής" της υπόθεσης. Κατά μια πληροφορία η καταγγελία έγινε από ένα από τα θύματα αλλά κάτι τέτοιο έως αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνεται. Οι αρχές, όπως γράψαμε και νωρίτερα, είναι ιδιαίτερα φειδωλές στην παροχή πληροφοριών.

10.54: Η Εισαγγελία ζήτησε εξαιρετικά διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης από το σύνολο των αρχών που εμπλέκονται και αυτό γιατί πρέπει να προστατευθούν τα τρία παιδιά της οικογένειας. Οι γονείς, όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr, θα παραπεμφθούν για σοβαρά κακουργήματα.

10.43: Για την υπόθεση έχει ήδη υπάρξει παρέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων ενώ, πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι σε βάρος του πατέρα αλλά και της μητέρας των παιδιών, και οι δύο ηλικίας 40 ετών, υπήρξε προφορική καταγγελία στην Ασφάλεια.

10.38: Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί ο 40χρονος και η 40χρονη γυναίκα του και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Για το θέμα έχει παρέμβει και η Εισαγγελία Ανηλίκων. Επί οκτώ χρόνια ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά του. Η οικογένεια έχει συνολικά τέσσερα παιδιά.

10.29: Με μεγάλη προσοχή ερευνούν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών καταγγελία που τέθηκε υπόψη τους και αφορά σε άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις δυο κόρες και τον γιό του!

Η «δράση» του 40χρονου, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν σταματούσε εδώ αλλά έβαζε τον γιό του να συνευρίσκεται ερωτικά (!) με την μητέρα του και εκείνος παρακολουθούσε. Αν ευσταθεί η καταγγελία, την οποία εξετάζει ήδη η Ασφάλεια, τότε μιλάμε για πρωτοφανή περίπτωση ψυχοπάθειας που ανάλογη της δεν έχει υπάρξει στα τοπικά χρονικά.

Ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, λαμβάνονται καταθέσεις ενώ έχει παραγγελθεί και η ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις