Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Κάποιες ιδέες ή επαφές μπορεί να βοηθούν στην βελτίωση των οικονομικών σας σήμερα – μην φοβάστε να επικοινωνήσετε. Πιθανά και απρόσμενα έσοδα. Γενικά είναι μέρα που ευνοείται η επινοητικότητα και η δημιουργικότητα. Οι ιδέες σας αποδίδουν. Επίσης καλά πάνε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων – καλή μέρα για συμφωνίες και μετακομίσεις.

Υδροχόος

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας αυξάνει τη νοητική διαύγεια μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ σήμερα που σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό, αυξάνει και την επινοητικότητα. Είστε πολύ αποτελεσματικοί επικοινωνιακά, κάνετε γρήγορες κι επιτυχημένες επαφές κι έχετε πάρα πολλές ιδέες. Ευχάριστη κοινωνική ζωή και απρόσμενες συναντήσεις ή τηλέφωνα.

Ιχθύες

Μπορείτε με επιτυχία σήμερα να κλείσετε κάποια θέματα, γραφειοκρατικά ή άλλα, με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού να διευκολύνει την επικοινωνία και τις διάφορες συναλλαγές. Πιθανόν να βελτιώνονται και τα έσοδά σας κάπως απρόσμενα. Κάνετε επίσης διάφορες συνειδητοποιήσεις που σας απελευθερώνουν. Αρκετά παραγωγική και ζωντανή μέρα.

Κριός

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού σήμερα βοηθά τη δικτύωση, ενώ είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το ίντερνετ, με τα social media, αλλά και να συμμετέχετε σε συλλόγους ή ομάδες. Το κλίμα είναι φιλικό και θετικό, ενώ έχετε κι επινοητικότητα. Αυξημένη δημιουργικότητα, ευκαιρίες για φλερτ, ωστόσο προσέξτε κάποιες μικροπαρεξηγήσεις στα ερωτικά.

Ταύρος

Καλή μέρα για τα επαγγελματικά σήμερα, με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού να βοηθά την επικοινωνία, ενώ εξελίσσονται γρήγορα και ομαλά τα πράγματα. Ευνοούνται οι επαφές και οι συζητήσεις – το κλίμα είναι θετικό. Στείλτε βιογραφικά, συναντήστε άτομα επιρροής. Ίσως κλείνετε με επιτυχία κάποιο θέμα. Η τεχνολογία σάς βοηθά στα παραπάνω.

Δίδυμοι

Διαύγεια στο νου και στην επικοινωνία, γρήγορες κι αποτελεσματικές οι διάφορες επαφές σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού, ενώ οι συζητήσεις γίνονται σε φιλικό κλίμα. Καλή μέρα για τις σπουδές, για νομικά ζητήματα, για ταξίδια αλλά και για δικτύωση. Κάποιοι φίλοι σάς εκπλήσσουν ευχάριστα. Τα σχέδιά σας προχωρούν εύκολα.

Καρκίνος

Οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα ευνοούνται σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού, κι έτσι φαίνεται ότι τακτοποιείτε ή ρυθμίζετε ζητήματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών κλπ, γρήγορα κι εύκολα. Καλή η επικοινωνία με άτομα εξουσίας, επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες. Πιθανόν να κάνετε και ωραίες αγορές. Απρόσμενη βελτίωση εσόδων.

Λέων

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Ουρανό αυξάνει την ενέργεια, την επινοητικότητα, τον ενθουσιασμό και την δημιουργικότητά σας σήμερα, σε μια μέρα αρκετά ζωντανή. Επίσης η ευνοϊκή όψη Ερμή-Ουρανού βοηθά την επικοινωνία, ίσως ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σάς εκπλήσσουν, ενώ ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.

Παρθένος

Κινητικότητα και καλές εξελίξεις κι επαφές στα επαγγελματικά αλλά και σε οικονομικά θέματα φέρνει η αρμονική όψη Ερμή-Ουρανού, ενώ η επικοινωνιακή σας δεινότητα αλλά και η ενασχόληση με την τεχνολογία, βοηθούν προς αυτές τις κατευθύνσεις. Πιθανόν σήμερα να κλείσετε κάποιο θέμα ή να ολοκληρώσετε κάποιον κύκλο και να απελευθερωθείτε.

Ζυγός

Ζωντανεύει το νου, την επικοινωνία και τις σχέσεις η θετική όψη Ερμή-Ουρανού, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες μικρές εκπλήξεις στα ερωτικά ή και από τα παιδιά ή τους συνεργάτες. Η μεγαλύτερη διαύγεια και η επινοητικότητά σας, αυξάνουν την δημιουργικότητα. Είναι καλή μέρα για δικτύωση, ενώ θα συναντήσετε και φίλους.

Σκορπιός

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού βοηθά σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, κι έτσι τακτοποιείτε γρήγορα ό,τι προκύψει, ενώ και στα εργασιακά τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα και καλά. Είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές επαφές, για συναντήσεις με άτομα εξουσίας, τα οποία μάλιστα μπορεί να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Προωθήστε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Ευνοείται η επικοινωνία με τη θετική όψη Ερμή-Ουρανού σήμερα, ενώ μπορεί να έχετε ευχάριστες, απρόσμενες συναντήσεις, τηλέφωνα και μηνύματα. Αυξάνει την επινοητικότητα και την δημιουργικότητά σας η όψη αυτή, ενώ γενικά είναι μια αισιόδοξη και ζωντανή μέρα. Καλά πάνε και θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών ή σχέσεων με το εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being