Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 10/1/2014 στις 11 το πρωί

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας κόβει την Πρωτοχρονιάτι...

Στην αίθουσα του Μπάρι, στην Όθωνος Αμαλίας 6

Το Δημοτικό Περιφερειακό θέατρο της Πάτρας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 στις 11 το πρωί στο χώρο των γραφείων του, στο Μπάρι, Όθωνος Αμαλίας 6, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην εκδήλωση εκτός από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρή Αμπαζή, την πρόεδρο του ΔΣ Νανά Πατρώνη, τους ηθοποιούς, τεχνικούς και λοιπούς εργαζόμενους του θεάτρου, αναμένεται να δώσουν το παρών τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου, αντιδήμαρχοι, βουλευτές του νομού Αχαίας όπως η Μαρία Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι φορέων αλλά και θεατρόφιλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κοπή της βασιλόπιτας του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναμένεται να παραστεί και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας Νίκος Παπάκος.

Ως γνωστό πρόσφατα με πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ και του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας αποφασίστηκε να δοθούν τα έσοδα μίας παράστασης του παδιικού έργου "Χάνσελ και Γκρέτελ, στην πρίζα" για την ανακούφιση συμπολιτών μας με οικονομικό πρόβλημα που έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση των σπιτιών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture