Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτό το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 ο νεαρός τραγουδιστής Νίκος Απέργης live στην Ακράτα

Αυτό το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 ο νεαρ...

Θα εμφανιστεί στο κλαμπ Stars

Αυτό το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 το βράδυ θα εμφανιστεί live στηn Ακράτα, στο κλαμπ Stars, ο τραγουδιστής Νίκος Απέργης που ξεχώρισε πριν από επτά χρόνια μέσα από το μουσικό ριάλιτι του καναλιού Alpha «Dream Show 1».

Ο 29χρονος ταλαντούχος καλλιτέχνης υπόσχεται με την εμφάνιση του αυτό το γιορτινό Σάββατο στην Ακράτα, να απογειώσει την διάθεση του κόσμου με τις επιτυχίες του όπως το πολύ γνωστό «Μαγνήτης» αλλά και το καινούριο κομμάτι που έβγαλε με τίτλο «Σε ερωτεύομαι». Δυναμικά λοιπόν ξεκινά το νέο έτος στο κλαμπ Stars της γραφικής Ακράτας.

Ο Νίκος Απέργης είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, με σπουδές στην μουσική και μεγάλη αγάπη για το τραγούδι. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κοντά στην Τζούλι Μασίνο ενώ τον Φεβρουάριο του 2006 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό «DREAM SHOW 1» όπου πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία τεσσερισήμισι μηνών, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Αμέσως μετά συνεργάστηκε με τον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον φίλο και συμπαίχτη του Διονύση Μακρή όπου μαζί συνέχισαν μία συνεργασία 2 ακόμα ετών στα κέντρα ROMEO και FIX της Θεσσαλονίκης.

Έχει συνεργαστεί με τους Κώστα Χατζή και Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και με τον Γιώργο Τσαλίκη, την Κέλλυ Κελεκίδου, την Χρύσπα, τον Ανδρέα Στάμο και πολλούς άλλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το Μάιο του 2009, με τίτλο "Πάλι ξημέρωσε", όπου τα τραγούδια έφεραν την υπογραφή του Χριστόφορου Γερμενή και του Γιάννη Αργυρού, ενώ ο ίδιος είχε υπογράψει τρία κομμάτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View