Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Στις 6 Ιανουαρίου 2014 ξεκινά και πάλι η Κινηματογραφική Λέσχη τις προβολές της

Πάτρα:Στις 6 Ιανουαρίου 2014 ξεκινά και ...

Με τη «Διατριβή Για Ένα Φόνο - Thesis on a Homicide / Tesis Sobre Un Homicidio»

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 θα ξαναρχίσουν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της Πάτρας με την τελευταία ταινία του φετινού α' κύκλου που είναι η ταινία παραγωγής Αργεντινής και Ισπανίας του 2013 «Διατριβή Για Ένα Φόνο - Thesis on a Homicide / Tesis Sobre Un Homicidio» που στην Αθήνα προβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι λαμβάνοντας θετικές κριτικές.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Ερνάν Γκολντφρίντ με πρωταγωνιστές τους: Ρικάρντο Νταρίν, Αλμπέρτο Αμάν, Καλού Ριβέρο, Αρτούρο Πουίγ.

Ο Ρομπέρτο Μπερμούδες είναι ένας αναγνωρισμένος δικηγόρος που πλέον ασχολείται με τη διδασκαλία. Στο σεμινάριο εγκληματολογίας που παραδίδει θα δώσει «παρών» ο Γκονζάλο, γιος του παλιού του φίλου Φελίπε Ρουίς Κορδέρα.

Η δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας στο πάρκινγκ του πανεπιστημίου ταυτόχρονα με την εμφάνιση του νεαρού θα κινήσει υποψίες στον καθηγητή. Η πίστη του για την ενοχή του Γκονζάλο θα μετατραπεί σε εμμονή, με τον Ρομπέρτο να χάνει σιγά σιγά την ψυχραιμία του...

Η ταινία που χαρακτηρίστηκε από τον κριτικό Δημήτρη Δανίκα ως μία από τις καλύτερες του περασμένου καλοκαιριού, θα προβληθεί στις 18.00, 20.15 και στις 22.30, στην αίθουσα 3 των Στερ σίνεμας, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Εξαιρετική θεωρείται η εσωτερική ερμηνεία του κορυφαίου Αργεντίνου ηθοποιού Ρικάρντο Νταρίν.

Όπως είχε γράψει το περιοδικό «Αθηνόραμα», η ερμηνεία του Νταρίν, το υποχθόνιο μουσικό χαλί, τα επιδέξια κοντινά πλάνα και η σκοτεινή φωτογραφία αποτελούν τα βασικά κομμάτια με τα οποία ο Γκολντφρίντ φτιάχνει μία υποδειγματικά μυστηριώδη ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture