Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ατύχησε εμπορικά η νέα ταινία για τον Τζάστιν Μπίμπερ στα Αμερικάνικα ταμεία την Χριστουγεννιάτικη περίοδο - Πρωτιά και πάλι για το "Χόμπιτ 2"

Ατύχησε εμπορικά η νέα ταινία για τον Τζ...

Καλά ξεκίνησε η "Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίττυ" του 48χρονου Μπεν Στίλερ, μία ταινία με σπιρτάδα, έμπνευση και συγκίνηση

Τι κι αν ο 19χρονος Καναδός ποπ σταρ Justin Bieber θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια με εκατομμύρια φαν ιδίως στις εφηβικές ηλικίες, η ταινία ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Believe» ατύχησε στο Χριστουγεννιάτικο box office της Βορείου Αμερικής.

Η ταινία που προβάλλεται και στην Αθήνα, ήρθε μόλις 14η στην τελική κατάταξη του box office με 4,2 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις πενθήμερου, μέχρι δηλαδή και χθες Κυριακή 29/12/2013. Βέβαια το συγκεκριμένο φιλμ έχει κοστίσει μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια ενώ δαπανήθηκαν και περίπου άλλα 5 για την προώθηση του.

Παρόλ’ αυτά οι εμπορικές επιδόσεις του έμειναν μακριά από την προηγούμενη ταινία του νεαρού ποπ σταρ, το «Never Say Never», το 2011, που είχε σκοράρει $73 εκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί εκτιμούν ότι η αψυχολόγητη δήλωση του ανώριμου όπως φαίνεται Μπίμπερ ότι σκέφτεται να αποσυρθεί από την μουσική, έκανε ζημιά στους θαυμαστές και θαυμάστριες του.  Πάντως ο μάνατζερ του έσπευσε να «μπαλώσει» τα πράγματα.

Την πρωτιά πήρε πάλι το «Χόμπιτ 2» που ήδη σε 3 εβδομάδες προβολής έχει αγγίξει τα 190 εκατομμύρια δολάρια ενώ εξίσου καλά πηγαίνει το παιδικό φιλμ της Ντίσνει «Ψυχρά κι Ανάποδα» με εισπράξεις που έχουν πλησιάσει τα 248 εκατομμύρια δολάρια. Τα δύο αυτά φιλμ προβάλλονται και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Από τις νέες ταινίες, καλές εντυπώσεις έχει αφήσει η «Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μπίττυ» του Μπεν Στίλερ, με πρωταγωνιστή τον ίδιο (εμφανίζεται και η παλαίμαχη ηθοποιός Σίρλει Μακ Λέιν στο ρόλο της μητέρας του), με 25,6 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Το φιλμ που αξίζει να δείτε, παίζεται και στα Στερ σίνεμας της Πάτρας.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture