Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα: Σήμερα η εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου "Συνεισφέρω και ΦωτίΖΩ" για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Πάτρα: Σήμερα η εκδήλωση του Δικηγορικού...

στις 11πμ στο «SYN PLHN espresso bar»

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αλληλεγγύης «Συνεισφέρω και φωτίΖΩ» σήμερα Σάββατο, 21/12 από τις 11.00 π.μ. στο κατάστημα «SYN PLHN espresso bar», Ρήγα Φεραίου 124 και Παντανάσσης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Live Μουσική (Σαξόφωνο, πιάνο), ζεστή σοκολάτα, αναψυκτικά για τα παιδιά, μπύρα, face painting, Άγιος Βασίλης, ξωτικά και χιονούλες που θα προσφέρουν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, δωράκια κ.λ.π.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού, προκειμένου όλοι μας να συνεισφέρουμε στην εξόφληση (ολική ή μερική) λογαριασμών της Δ.Ε.Η., οικογενειών της πόλης μας, στις οποίες έχει γίνει ή επαπειλείται διακοπή παροχής ρεύματος στις οικίες τους. Σε επικοινωνία με τους αρμοδίους της ΔΕΗ (κεντρικό κατάστημα Πατρών) έχουμε λάβει τις σχετικές πληροφορίες, τις οποίες σκοπεύουμε να ελέγξουμε μία προς μία, για την κατά το δυνατό πλήρη διαφάνεια της κάθε περίπτωσης χωριστά.

Όπως ανέφερε στον Antenna Πάτρας 105.3 και στην εκπομπή "Άλφαβητα" των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Νίκος Παπάκος ήδη πάνω από 10 πολύτεκνες οικογένειες της πόλης που ζουν χωρίς ρεύμα για αρκετούς μήνες έχουν αποταθεί στον Σύλλογο ζητώντας βοήθεια από τα έσοδα της αυριανής εκδήλωσης.

Ήδη, με την συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου και μελών του έχουν συγκεντρωθεί τα πρώτα χρήματα. "Καλούμε τους συμπολίτες να δώσουν αύριο το παρών στην εκδήλωση και να συνδράμουν ακόμα και με ένα ευρώ ο καθένας", ανέφερε ο κ. Παπάκος.

Σε σχετική ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει: "Η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή χορηγίας ή δωρεάς σας, θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας και την αποτελεσματικότητα του σκοπού της εκδήλωσης.
Τρόποι κατάθεσης των δωρεών σας:

1) Στο λογιστήριο του Συλλόγου μας (Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, Γούναρη 30, γραφείο 36, α΄ όροφος, τηλ. 2610 320931) με σχετική απόδειξη,

2) Σε λογαριασμούς του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών στις τράπεζες Πειραιώς (ΙΒΑΝ: GR48 0172 5050 0055 0500 1217 545) και Εθνική (ΙΒΑΝ: GR5401102260000022629622923) και αποστολή στο Σύλλογό μας, εάν επιθυμεί του σχετικού παραστατικού με email ή fax.,

3) Στο χώρο της εκδήλωσης.

Επιπλέον, μετά από σχετικό email σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας ([email protected]) μπορούμε, αν επιθυμείτε, να μεταβούμε στο χώρο σας και να παραλάβουμε, με σχετική απόδειξη, το ποσό της δωρεάς σας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει για το σκοπό μας με διαφορετικό τρόπο προτείνουμε:

1) Να μας στείλει ένα email, στην άνω διεύθυνση, με το ποσό της δωρεάς του, το οποίο στη συνέχεια θα καταθέσει μόνος του στη Δ.Ε.Η., σε εξόφληση (ολική ή μερική) ενός λογαριασμού που θα του υποδείξει ο Σύλλογός μας μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας,

2) Να μας χορηγήσει προϊόντα που θα διατεθούν δωρεάν στην εκδήλωσή μας.

Αρκετές Επιχειρήσεις, Σύλλογοι, Φορείς, Τράπεζες και Ιδιώτες της πόλης μας, έχουν ήδη ανταποκριθεί και έχουν συνεισφέρει στην προσπάθειά μας, θα συνταχθεί δε σχετικός κατάλογος δωρητών – χορηγών της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr