Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανάβουν φωτιές στην πλατεία Όλγας-Επίθεση από αντεξουσιαστές σε δημοσιογράφο του thebest.gr για μια φωτογραφία

Πάτρα: Ανάβουν φωτιές στην πλατεία Όλγας...

Πρωτοφανείς καταστάσεις στην καρδιά της πόλης

Τετάρτη βράδυ στο κέντρο της πόλης, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της, στην πλατεία Όλγας. Ώρα 1 μετά τα μεσάνυχτα. Πάνω στην πλατεία, στο ύψος της Μαιζώνος, υψώνεται μια  μεγάλη φωτιά ορατή από όλα τα καταστήματα που βρίσκονται πέριξ αυτής

Μια μεγάλη φωτιά πάνω στην πλατεία, είναι σαφές ότι προκαλεί την περιέργεια των περαστικών.

Δημοσιoγράφος του thebest.gr τραβάει μια φωτογραφία με το κινητό  από απόσταση 20 μέτρων.

Πριν προλάβει να σβήσει το φλας, ανάβει η...επανάσταση των αυτόκλητων "ιδιοκτητών" της πλατείας Όλγας, των αντεξουσιαστών  που ιδίως τις βραδινές ώρες, όπως αποδεικνύεται από τη συνέχεια, μετατρέπονται σε τροχονόμους της κίνησης.

Στην αρχή επιτίθενται τρεις. 

Διατάσσουν να σβήσει αμέσως η δημοσιογράφος τις φωτογραφίες. Διαττάσσουν χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται περί δημοσιογράφου. Θεωρούν ότι ένας πολίτης τράβηξε φωτογραφία  και τον απειλούν. Τόσο απλά.

Στην συνέχεια, γίνονται οι συστάσεις. Από την δημοσιογράφο επωνύμως. Από τον μεσαίο που απειλούσε με πολύ πιο έντονο τρόπο, ανωνύμως και με...προφυλαξεις. Το μισό πρόσωπό του ήταν καλυμμένο.

Ενώ αρχίζει να ανάβει η κουβέντα, με τις διαταγές των ιδιοκτητών της πλατείας, πέφτει σύρμα στους υπολοίπους ότι στην πλατεία βρίσκεται δημοσιογράφος του thebest.gr.

Τότε ορμάνε περί τους 15 "επαναστάτες" έτοιμοι να δείρουν προφανώς επειδή οι τρεις μόνοι τους δεν αρκουσαν για να κάνουν την δουλειά.  Η ...επανάσταση θέλει μαζικότητα έναντι του... ενός ή των δύο.

Τότε αρχίζει η... δημοκρατική έκρηξη. Φτυσιές, βρισιές, απειλές, σπρωξίματα και ρίψη αντικειμένων.

"Θα σου.....", "Θα σε..." "Καργ...", "Γαμώ το..." και άλλα συναφή επαναστατικά των παιδιών που διατείνονται πως φορούν και ιδιεολογικό περίβλημα.

Τα ερωτήματα  που ανακύπτουν είναι πολλά και προφανή:

Έχει η πλατεία Όλγας ιδιοκτήτες;

Μπορουν μετά τις 12 οι πολίτες να κυκλοφορούν χωρίς να κινδυνεύουν με λιντσάρισμα επειδή κοίταξαν ...στραβά την φωτιά ή επειδή μοιάζουν με...δημοσιογράφοι;

Μπορεί όποιος θέλει να ανάβει φωτιά ίσα με το μπόι του πάνω σε μια κεντρική πλατεία;

Και τέλος όλα τα παραπάνω έχουν κάποια ιδεολογική γοητεία, κάποια επαναστατική λαγνεία, κάποια νεανική έκρηξη προβληματισμού που εμείς απλώς  δεν καταλάβαμε;

 





 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις