Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 21 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 21 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα θετικές όψεις, οι οποίες βοηθούν την καθημερινή επικοινωνία, τις συναλλαγές, τα γραφειοκρατικά θέματα και τις μετακινήσεις. Κάνουν τη σκέψη σας πιο βαθιά και τον τρόπο που επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικό. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Προσοχή σε διαφωνίες με συγγενείς.

Τοξότης

Μια εμμονή και κάποιοι ανταγωνισμοί για οικονομικά θέματα μπορεί να υπάρχουν σήμερα, όμως οι θετικές γωνίες του Ερμή τουλάχιστον θα βοηθήσουν στο να τακτοποιηθούν εύκολα διάφορες υποχρεώσεις ή και να γίνουν συμφωνίες. Ταυτόχρονα, τα σχέδιά σας φαίνεται να προχωρούν. Μια ερωτική και συναισθηματική μέρα, σάς φέρνει κοντύτερα στο σύντροφο.

Αιγόκερως

Θα είναι μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κόσμο, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Προσέξτε ωστόσο τις διαφωνίες, ενώ μια αμφιταλάντευση δεν θα λείπει. Καλά όμως πάνε τα σχέδιά σας, ενώ ο Ερμής βοηθά την επικοινωνία και τη σκέψη.

Υδροχόος

Θέματα εργασίας, καθημερινής ρουτίνας και υγείας τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θα τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές και λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Ενασχόληση με τη διατροφή, ενώ είναι καλή μέρα για αποτοξίνωση. Προσέξτε το πρωί κάποια παρασκήνια ή ανταγωνισμούς στη δουλειά. Ωστόσο γίνονται και γόνιμες επαγγελματικές επαφές ή και συμφωνίες.

Ιχθύες

Δημιουργική, ερωτική κι ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητα. Η θετική όψη της με τον Κρόνο, σταθεροποιεί τα συναισθήματα. Καλή μέρα για επαφές και δικτύωση. Δεν θα λείπουν κάποιες μικρο-διαφωνίες με φίλους ή με τον ερωτικό σύντροφο.

Κριός

Μια πιο ήπια μέρα, η οποία ξεκινά επικοινωνιακά, με επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, όμως απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση γίνεται λίγο πιο εσωστρεφής και η εστίαση της προσοχής μεταφέρεται σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Λόγω της θετικής της όψης με τον Ποσειδώνα, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές οικιακής θαλπωρής.

Ταύρος

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, γι' αυτό μπορεί να κάνετε αρκετά τηλέφωνα, συζητήσεις, επαφές, να συναντήσετε κόσμο, ενώ οι θετικές γωνίες του Ερμή θα βοηθήσουν σήμερα την επικοινωνία με το σύντροφο και τους γύρω σας. Αρκετές μετακινήσεις επίσης, επαφές με συγγενείς και γείτονες. Πιθανόν να ασχοληθείτε με μαθήματα, σεμινάρια, με γράψιμο, διάβασμα και πληροφόρηση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στον οικονομικό σας τομέα, κι έτσι θα είναι μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και με διάφορες συναλλαγές. Οι θετικές όψεις που σχηματίζονται μπορεί να βοηθήσουν λίγο τα έσοδα και τις διάφορες συναλλαγές, απ' την άλλη όμως θα πρέπει να προσέξετε τους ανταγωνισμούς και τις εμμονές γύρω απ' τα οικονομικά.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και σχηματίζει τόσο θετικές, όσο και κάποιες δύσκολες όψεις. Έτσι θα είναι μια μέρα με δράση, ξεκινήματα και ενασχόληση με προσωπικά θέματα, ενώ η επικοινωνία υποβοηθείται, απ' την άλλη όμως δεν θα λείψουν κάποιες πρόσκαιρες αντιθέσεις με το σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους καλούς φίλους.

Λέων

Σήμερα το πέρασμα της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο θα δώσει την ευκαιρία να κλείσετε ορισμένα ζητήματα και να ολοκληρώσετε κύκλους, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζονται με τον Ερμή, θα βοηθήσουν το πρακτικό και γραφειοκρατικό μέρος τέτοιων διαδικασιών. Ανάγκη για περισσότερη ησυχία και ύπνο. Ενασχόληση με τέχνη και πνευματικότητα.

Παρθένος

Προχωρούν σήμερα τα σχέδιά σας, ενώ οι ευνοϊκές γωνίες του Ερμή διευκολύνουν την επικοινωνία και τυχόν γραφειοκρατικά θέματα. Η Σελήνη δίνει έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι θα ασχοληθείτε με τις παρέες σας, με ομάδες ή συλλόγους, με το ίντερνετ και τα social media, αλλά προσέξτε και κάποιους ανταγωνισμούς.

Ζυγός

Τον επαγγελματικό τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό μπορεί να κάνετε επαφές με άτομα εξουσίας, ενώ οι θετικές όψεις του Ερμή θα βοηθήσουν στις διάφορες συναντήσεις και στην επικοινωνία. Μικρή εύνοια και σταθεροποίηση στα οικονομικά. Δεν θα λείψουν κάποιες πρόσκαιρες διαφωνίες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και με τους δικούς σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being