Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Χαλάει σήμερα ο καιρός

Χαλάει σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Νεφώσεις και σποραδικές βροχές συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα. Στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία στη Θράκη, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται τοπικές βροχές, με πιθανότητα εκδήλωσης σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέον νότιοι μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Σποραδικές βροχές ίσως εκδηλωθούν, κυρίως στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά η ένταση τους θα φθάνει τα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, με τοπικές βροχές, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο η ένταση τους θα φθάνει τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στις νοτιότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Μετά το μεσημέρι οι βροχές αναμένεται να ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα βόρεια θα ενισχυθούν μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός