Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ματαιώνεται η παράσταση της Μετροπόλιταν Όπερας της Ν. Υόρκης λόγω απεργίας του προσωπικού στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Ματαιώνεται η παράσταση της Μετροπόλιταν...

Η live μετάδοση της παράστασης "Tosca" είχε προγραμματιστεί στην Πάτρα για το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ως γνωστό για 2η χρονιά φέτος το χειμώνα το Πατρινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε live αναμετάδοση από τον χώρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών τις νέες παραγωγές όπερας της Metropolitan Opera της Ν. Υόρκης.

Ωστόσο η 1η φετινή προγραμματισμένη ζωντανή μετάδοση που ήταν να γίνει το επόμενο Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στην Πάτρα, στο πλαίσιο του «Met Live in HD» ματαιώνεται, σύμφωνα με ενημέρωση από την Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας που είναι ο συνδιοργανωτικός φορέας. Ο λόγος της ματαίωσης είναι η απεργία του προσωπικού στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών λόγω του μέτρου της διεθεσιμότητας.

Να θυμίσουμε ότι οι live αναμεταδόσεις παραστάσεων όπερας που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία από πλευράς ανταπόκρισης του κοινού, πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και θέατρα με την υποστήριξη του ομίλου του καναλιού ΑΝΤ1. Στην Πάτρα την συνδιοργάνωση και όλη πρωτοβουλία έχει αναλάβει από πέρυσι η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας.

Η 1η προγραμματισμένη παράσταση που δυστυχώς ματαιώνεται, είναι η «Tosca» του Τζιάκομο Πουτσίνι με την Patricia Racette στο ρόλο της θυελλώδους ντίβας Φλόρια Τόσκα και τον Roberto Alagna στο ρόλο του εραστή της, του ζωγράφου Καβαραντόσι.

Οι επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις εκτός απροόπτου στο χώρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι οι εξής.

12.12.2013     Ο Καρυοθραύστης, Tchaikovsky  της Royal Opera House στις 19.55,

15.3.2014     Βέρθερος Jules Massenet Metropolitan Opera     Ώρα  18.55,

5. 4. 2014    Λα μποέμ, Puccini,      Metropolitan Opera      Ώρα  19.55,

26. 4. 2014  Έτσι κάνουν όλες, Mozart       Metropolitan Opera στις 19.55.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture