Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα: Hμερίδα "Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία"

Πάτρα: Hμερίδα "Υγεία και Ασφάλεια ...

Στις 8 Νοεμβρίου

Ο φοιτητικός οργανισμός BEST Patras προσφέρει από το 1991 ευκαιρίες εκπαίδευσης, συνεργασίας και επικοινωνίας στους φοιτητές σε όλη την Ευρώπη. Στοχεύοντας στην συνεχή εκπαίδευση των φοιτητών των Πολυτεχνικών Σχολών και με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει κάθε χρόνο σεμινάρια, ημερίδες και διαγωνισμούς μηχανικής. Σε συνεργασία με 93 Πανεπιστήμια σε 30 ευρωπαϊκές χώρες δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να συμμετάσχουν σε σεμινάρια στο εξωτερικό προσφέροντας γνώση, κατανόηση των διαφορετικών πολιτισμών, ευκαιρίες συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο και νέους φίλους από διαφορετικές χώρες.

Στοχεύοντας σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η ομάδα BEST Patras σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ Α.Ε. διοργανώνουν στις 8 Νοεμβρίου ημερίδα με θέμα "Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία". Η ημερίδα αυτή αποτελεί το πρώτο μέρος ενός κύκλου ημερίδων με σκοπό να προσφέρει δομημένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση σε θέματα υγείας και ασφάλειας στον χώρο εργασίας στους φοιτητές των Πολυτεχνικών Σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία να αναγνωρίζεται και να εκτιμάται από την αγορά εργασίας. 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ στο Δρέπανο, η συμμετοχή και η μεταφορά είναι δωρεάν. Προθεσμία συμμετοχών έως 1/11.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being