Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Προβλέπονται τοπικές ομίχλες το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές βροχές αναμένονται από το μεσημέρι στη βορειοδυτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μόνο στα νοτιοανατολικά βόρειοι 5 μποφόρ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως τις βραδινές ώρες. Τοπικές ομίχλες αναμένονται το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ πιθανώς και στα υπόλοιπα. Τοπικές ομίχλες αναμένονατι το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και πιθανώς στα υπόλοιπα. Τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσιου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη Θεσσαλία μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός