Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στην κινηματογραφική αίθουσα Δαναός της Αθήνας η Ανδριάνα Μπάμπαλη και την Τετάρτη 2/10 ο Φοίβος Δεληβοριάς

Απόψε στην κινηματογραφική αίθουσα Δαναό...

Στις 20.30 στο πλαίσιο των LIVE MUSIC NIGHTS-Acoustic

Ο κινηματογράφος Δαναός στην Αθήνα, στην Λ. Κηφισίας πλησίον της Πανόρμου και το MusicPaper.gr παρουσιάζουν απόψε 1η Οκτωβρίου 2013 και την Τετάρτη 2/10 στα LIVE MUSIC NIGHTS-Acoustic στην αίθουσα του αγαπημένου αυτού κινηματογράφου, δύο αγαπημένους καλλιτέχνες του έντεχνου χώρου, την Ανδριάνα Μπάμπαλη που μάλιστα έλκει την καταγωγή της από την Κ. Αχαΐα και τον Φοίβο Δεληβοριά.

Αυτή τη φορά η αγαπημένη πολλών σινεφίλ θεατών κινηματογραφική αίθουσα της Αθήανς θα γεμίσει με μουσική. Οι καλλιτέχνες παίζουν μπροστά στη μεγάλη οθόνη σα να συμμετέχουν σε μια ταινία γεμάτη τραγούδια. Χωρίς δυνατό ήχο, χωρίς πολλά φώτα χωρίς τη φασαρία της μουσικής σκηνής.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στις 2 Οκτωβρίου και η Ανδριάνα Μπάμπαλη την 1η Οκτωβρίου θα μας χαρίσουν από ένα ξεχωριστό live που είναι φτιαγμένο μόνο για αυτές τις βραδιές. Γνωρίζοντας καλά την οικονομική κατάσταση της εποχής το εισιτήριο θα κοστίζει μόνο 8 ευρώ όσο δηλαδή είναι το κόστος για την προβολή μιας ταινίας.

Στο διάλειμμα της παράτασης ή και κατά τη διάρκειά της θα προβληθούν βίντεο κλιπ τους από τη μεγάλη οθόνη, για πρώτη φορά, σε μια μοναδική εμπειρία για τους ακροατές που τα έχουν δει μόνο στο Youtube και στην τηλεόραση. Οι δυο αυτές μοναδικές βραδιές γίνονται σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας (του οποίου βασικός κινηματογράφος είναι ο Δαναός)

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

Με ένα καινούργιο τραγούδι στις αποσκευές της, το «Πέντε Βήματα», μετά από δεκαετή παρουσία στο χώρο, και έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου της μουσικής (Γ.Νταλάρας, Χ.Αλεξίου, Ν.Πορτοκάλογλου, Ε.Τσαλιγοπούλου, Κ. Λειβαδάς κ.ά.), η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα μας παρουσιάσει στον ΔΑΝΑΟ τραγούδια από τους 5 προσωπικούς της δίσκους («Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Μαζί θεός», «Δεν είν’ αργά», «Περιπλανώμενο, «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», από τους τίτλους της σειράς «Το Νησί»).

Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί, διασκευές τραγουδιών και τραγούδια από τον ξένο κι ελληνικό κινηματογράφο που έχει αγαπήσει η ίδια! Μαζί της, στο ακορντεόν και το τραγούδι ο Παναγιώτης Τσεβάς, και στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις ο Άκης Κατσουπάκης.

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία του «καλοκαιριφέρ», του οχήματος που τον ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, έρχεται ανανεωμένος στη σκηνή του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ. Με ορμή από ένα πλούσιο σε συναυλίες καλοκαίρι ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα καλωσορίσει τη νέα σεζόν με ένα διαφορετικό live, όπου θα παρουσιάσει ένα προσωπικό best of από τα τραγούδια που έγραψε από το 1989 μέχρι σήμερα και μία προσωπική επιλογή των soundtrack και των κομματιών από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, που έχει ξεχωρίσει και επιμεληθεί ιδιαιτέρως. Μαζί του στο πιάνο ο Κωστής Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture