Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 26 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 26 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Σήμερα κορυφώνεται μια πολύ ωραία όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο τις τελευταίες μέρες φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή και σε σχέδιά σας, ενώ μπορεί να γίνονται επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες. Είναι μια όψη που βοηθά την δικτύωση, την συμμετοχή σας σε συλλόγους και ομάδες, ενώ μπορεί να γνωρίζετε καινούργια, θετικά άτομα. Ευχάριστα νέα επίσης.

Ζυγός

Επιτέλους δέχεστε θετικές επιρροές στα οικονομικά, με την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα να δίνει έναν αέρα αφθονίας στη ζωή σας τις τελευταίες μέρες. Ίσως κάνετε και κάποιες αγορές που σάς ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ευεργετεί όμως και τα επαγγελματικά, όπου πιθανόν να γίνονται θετικά ανοίγματα, να έχετε επιτυχίες και να αποκτάτε δημοφιλία.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα εξαιρετικό κι ευοίωνο τρίγωνο με τον γενναιόδωρο Δία, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες μπορεί να έρχονται κάποια δώρα στη ζωή σας ή να καρποφορούν δράσεις και ανοίγματα που έχετε κάνει. Αίσθημα ευτυχίας κι αφθονίας, σημαντική καλυτέρευση στα οικονομικά και τα αισθηματικά. Απολαύστε την!

Τοξότης

Ακόμα κι αν δεν γίνεται κάποιο συναρπαστικό γεγονός στη ζωή σας τις τελευταίες μέρες, η θετική όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, “ανοίγει” την ψυχολογία σας και επαναφέρει την αισιοδοξία και την πίστη στη ζωή. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να δέχεστε μια, ίσως παρασκηνιακή, βοήθεια, σε οικονομικά ή άλλα θέματα. Θετικό κλείσιμο ζητημάτων.

Αιγόκερως

Τυχερή για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή είναι η ευοίωνη όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει θετικές εξελίξεις στα παραπάνω αλλά και σε κάποια σχέδιά σας. Ιδανικές μέρες για να κοινωνικοποιηθείτε, να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες και συλλόγους, ή να ασχοληθείτε με το ίντερνετ.

Υδροχόος

Ευεργετεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας η πολύ θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες μπορεί να υπάρχουν θετικές εξελίξεις ή να κάνετε επιτυχημένα ανοίγματα. Η δημοφιλία σας αυξάνει, γίνεστε πιο αγαπητοί επαγγελματικά και κοινωνικά, ενώ είναι ιδανικές μέρες για δημόσιες σχέσεις, επαφές με άτομα εξουσίας και συμφωνίες.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας ευεργετείται ιδιαίτερα απ' την τυχερή γωνία Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που τις τελευταίες μέρες φέρνει θετικά ανοίγματα στη ζωή σας, καλές εξελίξεις στα ερωτικά, ίσως κι επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα. Νιώθετε αίσθημα αφθονίας και συναισθηματικής πληρότητας, ενώ καλυτερεύουν και τα οικονομικά.

Κριός

Η πολύ ωραία όψη τριγώνου Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα ευεργετεί τα οικονομικά σας και φαίνεται ότι λαμβάνετε εύνοια από τρίτους. Ίσως κάνετε συμφέροντες διακανονισμούς ή οικονομικές συμφωνίες. Ευεργετεί όμως και θέματα σπιτιού ή οικογένειας, ενώ απογειώνει και την ερωτική σας ζωή. Νιώθετε πιο γεμάτοι συναισθηματικά και οι σχέσεις αποκτούν ουσία.

Ταύρος

Πολύ θετική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την επικοινωνία είναι η ευεργετική όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα και η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει αρμονία στις επαφές σας αλλά και θετικά ανοίγματα σε συνεργασίες. Γίνεστε πιο δημοφιλείς και αποκτάτε θαυμαστές. Ίσως κιόλας μαθαίνετε κάποια καλά νέα. Εύνοια σε μαθήματα, σεμινάρια, ταξιδάκια.

Δίδυμοι

Σημαντική ανάσα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας προσφέρει το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του. Τα έσοδα βελτιώνονται, ίσως κάνετε και ωραίες αγορές ή συμφέρουσες πωλήσεις και συμφωνίες, ενώ και στα επαγγελματικά το κλίμα βελτιώνεται. Όμορφη καθημερινή ζωή και απόλαυση των ωραίων πραγμάτων.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σας είναι η τυχερή όψη τριγώνου Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία βελτιώνει σημαντικά τα οικονομικά σας, ενώ δίνει την ευκαιρία για θετικές εξελίξεις στα ερωτικά. Αυξάνει η γονιμότητα και η δημιουργικότητά σας τις τελευταίες μέρες, ενώ χαίρεστε περισσότερο τη ζωή και έλκετε καλά πράγματα κοντά σας.

Λέων

Ανακουφίζει ιδιαίτερα την ψυχολογία σας το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες μπορεί να νιώθετε μια “διαστολή”' ψυχική. Πιθανόν κάποια καλά εξωτερικά γεγονότα να συμβάλλουν σε αυτό, όπως θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού ή ακινήτων, ή το αίσιο κλείσιμο ενός κύκλου. Πιθανή ευεργεσία απ' την οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being