Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σεξ σε κοινή θέα - Ιερόδουλες συνευρίσκονται με πελάτες μέσα σε αυτοκίνητα - Καλά κρατεί η υπαίθρια πορνεία

Πάτρα: Σεξ σε κοινή θέα - Ιερόδουλες συν...

Νέα στέκια για τις ιερόδουλες - Μετέφεραν τη δράση τους από την Κορίνθου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου

Μάρτυρες των ερωτικών συνευρέσεων εκδιδόμενων γυναικών με τους πελάτες τους γίνονται κάτοικοι κεντρικών σημείων της Πάτρας, καθώς η σεξουλική πράξη γίνεται, όχι σε κάποιο δωμάτιο, αλλά μέσα σε αυτοκίνητα!

Όπως αναφέρει στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας κάθε σχεδόν βράδυ , μετά τις 10, ιερόδουλες τη στήνουν στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Τσαμαδού. Όταν βρίσκουν πελάτες συνευρίσκονται μαζί τους συνήθως μέσα  σε αυτοκίνητα, ενώ δεν λείπουν και οι φασαρίες, καθώς αρκετές φορές οι ιερόδουλες τσακώνονται με τους πελάτες.

Παρόμοια περιστατικά παρατηρούνται και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, κυρίως στο ύψος των οδών Τσαμαδού, Σαχτούρη και Μιαούλη, όπου πλέον συχνάζουν οι ιερόδουλες, οι οποίες ικανοποιούν τους πελάτες του όχι στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου, αλλά εντός των αυτοκινήτων.

Η υπάιθρεια πορνεία καλά κρατεί στην Πάτρα και μάλιστα το πρόβλημα μετακόμισε από την Κορίνθου , που ήταν αρχικά το βαασικό στέκι τους, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου , σε μια προσπάθεια οι γυναίκες να γλιτώσουν από το κυνηγητό της αστυνομίας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις