Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Ματ Ντέιμον με το μελλοντολογικό "Elysium" στις Πατρινές αίθουσες από 22/8

Ο Ματ Ντέιμον με το μελλοντολογικό "...

Ντράπηκε όταν η μητέρα του έσκασε μύτη στα γυρίσματα του τολμηρού φιλμ "Behind the Candelabra" όπου υποδύεται τον εραστή του Μαικλ Ντάγκλας

Στο μακρινό 2159 εκτυλίσσεται το φιλμ "Elysium" που έχει σκηνοθετήσει ο Νοτιοαφρικανός Νιλ Μπλομκαμπ του "District 9", με πρωταγωνιστή τον 42χρονο Αμερικανό ηθοποιό Ματ Ντέιμον που εδώ στην κυριολεξία είναι αγνώριστος και πολύ μυώδης.

Η ταινία που ξεκίνησε καλά στα Αμερικάνικα ταμεία εδώ και περίπου 2 εβδομάδες, βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή από την Feelgood, από αυτή την Πέμπτη 22/8 (θα αρχίσει να προβάλλεται και στα Στερ σίνεμας, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα).

Σύμφωνα με το στόρι της ακριβής αυτής περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας, ο κόσμος πια έχει χωριστεί στα δύο με τους πλούσιους να έχουν πλέον μετοικήσει σε άλλο πλανήτη όπου ζουν σε ένα καθαρό και χωρίς αρρώστιες περιβάλλον εν αντιθέσει με τη Γη που έχει πλέον μεταβληθεί σε έναν αφιλόξενο σκουπιδότοπο γεμάτο παρίες, αρρώστους και ζητιάνους!

Στην ταινία παίζει και η Τζόντι Φόστερ αλλά και ο Sharlto Copley. To "Elysium" λέγεται ότι κόστισε περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια αλλά αν κρίνουμε από το τρέιλερ, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Στο μεταξύ ο Ματ Ντέιμον που πια είναι οικογενειάρχης, παντρεμένος και με τρία παιδιά (τρία κοριτσάκια), ομολόγησε σε συνέντευξη του στην Ιταλική εφημερίδα "La Reppublica" τον τρόμο και ντροπή που αισθάνθηκε όταν η αγαπημένη του μητέρα επισκέφθηκε τον τόπο των γυρισμάτων της ταινίας "Behind the Candelabra" όπου ο Ντέιμον κάνει ένα γκέι ρόλο, αυτόν του νεαρού εραστή του πιανίστα - σώουμαν Λιμπεράτσε.

"Θυμάμαι γυρίζαμε μία από τις ερωτικές σκηνές με τον Μάικλ Ντάγκλας, όταν μπήκε ξαφνικά στο στούντιο η μητέρα μου και ανησύχησα γιατί δεν το κρύβω, φοβήθηκα ότι θα σκανδαλιστεί. Όμως εκείνη το μόνο που μου είπε ήταν το εξής, ήταν υπέροχο αγάπη μου. Η οικογένεια μου ήταν πάντα το οχυρό μου και με στήριζε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο συμπαθής σταρ.

Παραμένει άγνωστο ακόμα πότε ακριβώς θα δούμε στην Ελλάδα, μέσα στη νέα χειμερινή σαιζόν το "Behind the Candelabra" που έκανε αίσθηση στο περασμένο φεστιβάλ των Κανών, ιδίως για την ερμηνεία του 69χρονου Μάικλ Ντάγκλας ως Λιμπεράτσε.

Πάντως την ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Στίβεν Σόντεμπεργκ έχουν αναλάβει να τη διανείμουν οι εταιρείες Audiovisual και Hollywood Entertainment.

Επιμέλεια - Τ. Μαρτάτος

Σε σκηνή του "Behind the Candelabra".

Σε σκηνή του "Behind the Candelabra".

Σε σκηνή του "Behind the Candelabra".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture