Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στο ναό των Αγίων Αποστόλων της Πάτρας, θα ψαλούν τα εγκώμια στην Υπεραγία Θεοτόκο

Απόψε στο ναό των Αγίων Αποστόλων της Πά...

Από τα μέλη της Νεανικής Χορωδίας Εκκλησιαστικής Μουσικής του ιερού ναού, «Φωναίς Αισίαις» υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη Ανδρέα Τσιμάρα

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, την προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, θα ψαλούν με ιδιαίτερο τρόπο τα εγκώμια στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 6.30 σήμερα Τρίτη 13 Αυγούστου 2013 το απόγευμα θα τελεστεί ο εσπερινός και θα ακολουθήσει στις 7 μ.μ. η παράκληση στην Θεοτόκο ενώ στη συνέχεια τα μέλη της Νεανικής Χορωδίας Εκκλησιαστικής Μουσικής του ιερού ναού των Αγ. Αποστόλων, «Φωναίς Αισίαις» υπό την Διεύθυνση- Διδασκαλία του Πρωτοψάλτη του Ι.Ν., καθηγητή Εκκλησιαστικής Μουσικής Ανδρέα Ι. Τσιμάρα, θα παρουσιάσουν τα εγκώμια.

Πολλοί πιστοί αναμένεται να κατακλύσουν τον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων σήμερα και να παρακολουθήσουν την ωραία αυτή ακολουθία αφιερωμένη στην Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Ο Δεκαπενταύγουστος λογίζεται από την εκκλησία μας και ως το μικρό Πάσχα του καλοκαιριού.

Ο πρωτοψάλτης Ανδρέας Τσιμάρας, να θυμίσουμε ότι είναι και ο υπεύθυνος του Βυζαντινού ανδρικού φωνητικού συνόλου «Νυν & Αεί» της «Πορφύρας» με σημαντική προσφορά στα τοπικά εκκλησιαστικά και πολιτιστικά πράγματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture