Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος της Καλοκαιρινής εκστρατείας Ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών – Δείτε φωτό

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος της Καλοκαιριν...

Στη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας υλοποιήθηκαν 29 δράσεις

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας στο πλαίσιο της συνεργασίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία FUTURE LIBRARY με την υποστήριξη του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Κατά την διάρκεια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, που ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου, υλοποιήθηκαν 29 δράσεις εκ των οποίων, τρεις δράσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ρίου, τρεις δράσεις στο Σταθμό ΟΣΕ στα Βραχναίικα, δύο δράσεις στην Πλατεία Ρίου – Σταθμός ΟΣΕ, πέντε δράσεις στο Παράρτημα Φωκαίας και δέκα έξι δράσεις στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Πάνω από 500 παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν, και κατάφεραν να μας συνεπάρουν με την ζωντάνια τους και την φαντασία τους. Παραφράζοντας λίγο τα λόγια του Ηρακλή Καλλέργη, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι «η ανθρωποπλαστική δύναμη των τεχνών είναι πολύ μεγαλύτερη στο παιδί, την αδιαμόρφωτη αυτή ύπαρξη, που σε όλες τις εποχές ταυτίστηκε με την άνοιξη της ζωής και την ελπίδα του αύριο». Για το λόγο αυτό, με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και ακόμη καλύτερες δράσεις,, θα επανέλθουμε…

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Δεύτερο Κύκλο, που θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτέμβρη 2013, το κοινό θα μπορεί να βρει αναρτημένο προς τα τέλη Αυγούστου στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης το υπόλοιπο πρόγραμμα. Φυσικά στο πρόγραμμα αυτό θα ενταχθούν και οι προγραμματισμένες δράσεις οι οποίες αναβλήθηκαν.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Νικόλαος Κωστόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τους εθελοντές για την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του προγράμματος.

Συντονίστρια προγράμματος Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών είναι η Κατερίνα Κούρου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:2610224813,2610277751, 2610226792.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture