Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δήμος Πατρέων για το θάνατο της Ακριβής Μεϊντανά: Η σημερινή είναι ημέρα πένθους για το Πατρινό Καρναβάλι

Δήμος Πατρέων για το θάνατο της Ακριβής ...

Το μήνυμα του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης ΅Καρναβάλι Πάτρας΅

Στο μήνυμά του για το θάνατο της Ακριβής Μεϊντανά ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης ΅Καρναβάλι Πάτρας΅ Χάρης Καρκούλιας τονίζει:

Μέρα πένθους για το Πατρινό  Καρναβάλι. Η οικογένεια του Πατρινού Καρναβαλιού έχασε ένα από  τα πιο ιδιαίτερα μέλη της.

Ο χαμός της Ακριβής Μεϊντανά, ενός δικού μας ανθρώπου που σε μόνιμη βάση επικοινωνούσαμε, μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, χωρατά, σχέδια, πλάνα  και δημιουργικές ιδέες, μας γέμισε με θλίψη και μας κάνει φτωχότερους.

Ένα από τα πιο ενεργά, ανανεωτικά, ζωντανά πρόσωπα, ένα από τα πιο δραστήρια κύτταρα του Πατρινού Καρναβαλιού, οικείο και καθοριστικό με τη σπουδαία  προσφορά του, διακόπτει τη φυσική του παρουσία με το Πατρινό Καρναβάλι, που αποτέλεσε τη μεγάλη του αγάπη.

Επί σειρά ετών η Ακριβή Μεϊντανά τίμησε με το παραπάνω και έδωσε την ψυχή της για το θεσμό, αντλώντας από τις αστείρευτες πηγές της εθελοντικής και παθιασμένης προσφοράς της για το Καρναβάλι, σε όλα τα πόστα όπου αναμείχτηκε. Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, παλαιότερα για πολλά χρόνια μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής, μέλος της Ομάδας Εργασίας και της Κριτικής Επιτροπής του Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, αντιπρόεδρος του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ», παλαιότερα μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου, άφησε το ανεξίτηλο ίχνος της και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συνεργάτες της.

Σε όλους εμάς θα λείψει το γέλιο  της. Η πλούσια εμπειρία όμως που  αποκομίσαμε όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της, μένει παρακαταθήκη ανεκτίμητη για το Πατρινό Καρναβάλι και  η γενικότερη στάση της δίδαγμα  για το μέλλον.

Καλό ταξίδι Βιβή…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture