Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εξαιρετική η πρεμιέρα των ΤΡΩΑΔΩΝ στο Κάστρο της Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εξαιρετική η πρεμιέρα των ΤΡΩΑΔΩΝ στο Κά...

Οι Τρωάδες του Ευριπίδη και σήμερα στο Κάστρο της Πάτρας και για επτά ακόμη παραστάσεις

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  πρεμιέρα της  παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας και του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας ΤΡΩΑΔΕΣ σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή, στο Κάστρο της πόλης παρουσία του Δημάρχου και της κ.Δημαρά, του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού κ.Ν.Κωστόπουλου της προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας κ.Νανάς Πατρώνη, του Προέδρου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, Αντιδημάρχων, Δημοσιογράφων , Φίλων του θεάτρου και Υποστηρικτών του.

Στις 20:45 η ομάδα του Λυρικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας παρουσίασε ένα σύντομο ρεσιτάλ στο Επταπύργιο του Κάστρου  βασισμένο στην τραγωδία και στις 22:00 ξεκίνησε η παράσταση στο καινούργιο θέατρο 300 θέσεων,  σε μία εξαιρετική τοποθεσία με στόχο την επόμενη χρονιά να γίνει ένα μόνιμο Φεστιβάλ στο χώρο,  με έργα Σαίξπηρ και αρχαίου Δράματος.

Οι Τρωάδες θα παίζονται στις 22,23 και 26, 27, 28, 29 και 30 Ιουλίου στο Κάστρο της Πάτρας στις 22:00 και 23 και 24 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από κάθε παράσταση,στις 20:45 Λυρικοί Τραγουδιστές της Ομάδας ΟΠΕΡΑ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας θα δίνουν ένα σύντομο ρεσιτάλ στο Επταπύργιο του Κάστρου,  βασισμένο στην τραγωδία

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture