Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα τυφλά πυροβόλησε ο Κόλα

Στα τυφλά πυροβόλησε ο Κόλα

Στο νοσοκομείο ο άτυχος ΕΚΑΜιτης

15 μέτρα απόσταση είχαν μεταξύ τους οι Αλβανοί κακοποιοί, Μάριαν Κόλα και Ίλιρ Κούπα, όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το δάσος. Μπροστά προχωρούσε ο Κόλα και πίσω ο Κούπα, ενώ ανά 20 μέτρα, σταματούσαν την πορεία τους για να ακούσουν με προσοχή προκειμένου να προστατευθούν από ενδεχόμενη ενέδρα.

Όταν έφτασαν κοντά στην ενέδρα της αστυνομίας, ο Μάριαν Κόλα, άκουσε κάτι, γύρισε λίγο πίσω και πυροβόλησε 4 φορές στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες, βρήκε και τραυμάτισε τον άτυχο Εκαμίτη στο πόδι.

Εν τω μεταξύ, στην Αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων, βρίσκεται η οικογένεια του τραυματισμένου Εκαμίτη. Πιο συγκεκριμένα, εκεί είναι η μητέρα του, ο πατέρας του και ο αδερφός του ο οποίος είναι δόκιμος αστυφύλακας.

Ο Ανδρέας Παπιγκιώτης, Αστυνομικός διευθυντής των Ιωαννίνων είναι μαζί τους από την πρώτη στιγμή, όπου τους έδωσε πληροφορίες για την επιχείρηση.

Αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, επισκέπτεται τον άτυχο Εκαμίτη ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, μαζί με τον διοικητή των ΕΚΑΜ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις