Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ελληνικό καινοτόμο Mobile Application / Social network προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξή

Ελληνικό καινοτόμο Mobile Application / ...

Το καινοτόμο Mobile Application / Social network με την ονομασία WishLuck.me

Ένα Ελληνικό app / social network που αγκαλιάστηκε θερμά από τα Ελληνικά αλλά και τα ξένα media και σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Το καινοτόμο Mobile Application / Social network με την ονομασία WishLuck.me προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη και δωρεάν μικρο-συμβουλευτική από ειδικούς.

Η όλη διαδικασία γίνεται όμως με έναν ευχάριστο και συναισθηματικά αποφορτισμένο τρόπο.

Το WishLuck.me είναι ένα υβρίδιο mobile/web εφαρμογής και κοινωνικού δικτύου με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη πάνω σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τον καθένα.

Μέσα από την πλατφόρμα αυτή ο καθένας θα μπορεί να λάβει ευχές για καλή τύχη, θετική ενέργεια και συμβουλές χωρίς να απαιτούνται friends/followers μιας και η διαδικασία είναι καθόλα ανοιχτή.

Ουσιαστικά το wishluck.me προσφέρει ένα ευχάριστο και συναισθηματικά αποφορτισμένο περιβάλλον στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να βρει 24ώρες την ημέρα μια κουβέντα υποστήριξης για οτιδήποτε τον απασχολεί, να νιώσει λιγότερο μόνος και μάλιστα χωρίς να απαιτούνται friends/followers.

Επίσης παρουσιάζουμε την καινοτομική υπηρεσία micro-counselling η οποία είναι εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθυντήριες οδηγίες επίλυσης ενός προβλήματος από επιστημονικούς συνεργάτες που θα καλύπτουν ολόκληρο το εύρος των ζητημάτων που θα αναρτώνται.

ΌΛΑ Δωρεάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being