Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τρία νέα δροσερά κορίτσια από την Πάτρα τραγουδούν το καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο "Ομπρέλα 13" - Δείτε φωτό

Τρία νέα δροσερά κορίτσια από την Πάτρα ...

Πρόσφατα γυρίστηκε στην παραλία της Κάτω Αχαίας και το σχετικό άκρως καλοκαιρινό βίντεο κλιπ

«Ομπρέλα 13» είναι ο τίτλος ενός άκρως καλοκαιρινού τραγουδιού, του οποίου οι δημιουργοί είναι Πατρινοί, προσφέροντας ένα ακόμη λιθαράκι στον πολιτισμό και στον καλλιτεχνικό αέρα και παράδοση της περιοχής της Αχαίας και φυσικά δίνοντας μία νέα πνοή εν μέσω… θέρους!

Το συγκρότημα ονομάζεται «Party Time ST» και αποτελείται από την Μαρία Θεοδώρου και τις Άννα και Χριστίνα Κουλούρη, ενώ το ρόλο του ράπερ ανέλαβε ο Βασίλης Ρουμελιώτης. Η μουσική και οι στίχοι είναι του γνωστού Πατρινού μουσικού δημιουργού και εκπαιδευτικού Κώστα Θεοδώρου.

Το βιντεοκλίπ οδήγησε… αρμονικά, χάρη στις σκηνοθετικές του ικανότητες και την μεγάλη του εμπειρία, ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είχε και την φωτογραφική διεύθυνση του όλου εγχειρήματος.

Το styling και το μακιγιάζ έκανε η Ανδριάνα Μπουχάγιερ, ενώ καμεραμάν ήταν ο Χρήστος Διαμαντόπουλος. Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ έγιναν στο «Sao beach bar» στην παραλία της Κάτω Αχαΐας μέσα σε άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα πλάι στο κύμα και συμμετείχαν επιπλέον οι Ειρήνη Βλάχου, Νίκη Κωνσταντοπούλου και Κατερίνα Κατέ.

Τα μέλη του συγκροτήματος «Party Time ST» είναι γνωστά τόσο στην Πάτρα όσο και πανελληνίως, καθώς συμμετείχαν στην Eurovision Junior του 2008 με το τραγούδι «Το κακό του ξυπνητήρι» λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον εθνικό τελικό επιλογής, ενώ οι εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι αρκετές (όπως στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του πολυχώρου Πολιτεία, στην έναρξη του Καρναβαλιού, στα Μπουρμπούλια κ.α).

Το βιντεοκλίπ μπορείτε να βρείτε στο: http://www.youtube.com/PartyTimeST.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture