Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νίνα Λοτσάρη θα συνεργαστεί με την Ευγενία Μανωλίδου

Η Νίνα Λοτσάρη θα συνεργαστεί με την Ευγ...

Η διάσημη Πατρινή λυρική ερμηνεύτρια στη συνέχεια προγραμματίζει να εμφανιστεί στο Κάρνεγκι Χωλ της Ν. Υόρκης

«Γεννημένη καλλιτέχνιδα, δημιουργική, περήφανη και πιστεύω καλή μητέρα, μετρημένη στα λόγια μου αλλά γενναιόδωρη στις προσδοκίες μου…». Έτσι περιγράφει τον εαυτό της σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα City Press και τη δημοσιογράφο Μαρία Προκοπίου πριν λίγες μέρες η δημοφιλής Πατρινή σοπράνο, τραγουδίστρια και ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη.

Στο ερώτημα αν την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, η ταλαντούχα και γοητευτική ερμηνεύτρια που πρωταγωνιστεί στην μουσική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» που παίχθηκε με επιτυχία και στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, απήντησε ότι «δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει τραγικές αλλαγές στη ζωή μου, γιατί όταν έχεις οικογένεια ο προυπολογισμός του σπιτιού κινείται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών. Οπότε φρόντιζα να είμαι πάντα συνετή και οι όποιες υπερκαταναλωτικές μου επιθυμίες να μην κυριαρχούν στην καθημερινότητα».

Ενδιαφέροντα στο μεταξύ είναι και τα όσα δήλωσε η Νίνα Λοτσάρη για τα προσεχή της επαγγελματικά σχέδια. Όπως είπε στη City Press, ετοιμάζεται να ξεκινήσει πρόβες για ένα υπέροχο έργο που τη μουσική του έχει γράψει η παρουσιάστρια αλλά και συνθέτρια και μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου.

Το έργο αναμένεται να πρωτοπαρουσιαστεί στην Κύπρο. Επίσης η Νίνα Λοτσάρη ετοιμάζει τις βαλίτσες της μετά το καλοκαίρι και για τη Νέα Υόρκη όπου θα ερμηνεύσει την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε όπερα στο περίφημο Κάρνεγκι Χωλ.

Να σημειώσουμε ότι η παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» θα παρουσιαστεί στις 4 και 5 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight