Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η Πάτρα στους 46ους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες - Όλες οι συμμετοχές

Η Πάτρα στους 46ους Παγκόσμιους Παιδικού...

Για φέτος επιλέγηκαν τα αθλήματα Ταε κβο ντο, τένις και πινγκ-πονγκ

Για άλλη μια χρονιά αθλητές-τριες  διαφόρων αθλημάτων από την πόλη μας θα συμμετάσχουν με την ομάδα του Δήμου Πατρέων  στους 46ους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες(icg)  που θα γίνουν από 12-17/6/12 στο Daegu της Νότιας Κορέας. Το αθλητικό τμήμα του Δήμου Πατρέων που έχει αναλάβει την οργάνωση της αποστολής, αρχικά απευθύνθηκε σε τοπικές επιτροπές και ενώσεις διαφόρων αθλημάτων για να κάνουν τις προτάσεις τους σχετικά με την επιλογή των αθλητών και προπονητών που θα απαρτίζουν την τελική αποστολή.

Για φέτος επιλέγηκαν τα αθλήματα Ταε κβο ντο (TKD), Τένις και πινγκ-πονγκ.


ΑΘΛΗΜΑ TKD:


ΚΑΡΑΣΠΗΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Ασχολείται  με το TKD από 8 ετών. Ανήκει στον αθλητικό σύλλογο Α.Σ.ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΩΝ και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης με 1 DAN.
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος κορασίδων 2011 στα 46 κιλά. Ανήκει στον σύλλογο Α.Σ. Αστραπή Π.
ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: Πρωταθλήτρια Ελλάδος κορασίδων 2011 στα 51 κιλά. Ανήκει στον σύλλογο Α.Σ. Αστραπή Π.
ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ: Κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2011 στο Ολυμπιακό χωριό. Είναι αθλητής του συλλόγου Α.Σ. Έκρηξη Π.
ΣΩΡΡΑΣ ΗΛΙΑΣ: Πρωταθλητής Ελλάδος παίδων 2011 στα 32 κιλά. Ανήκει στο σύλλογο Α.Σ. Αστραπή Π.
ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ: Κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο κύπελλο στο Ολυμπιακό χωριό το 2011 και πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2012 στην Λάρισα. Αγωνίζεται στον σύλλογο Α.Σ. Έκρηξη Π.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Ξεκίνησε το TKD από 7 ετών και είναι κάτοχος 5 DAN. Είναι δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδος και τρεις κυπελλούχος. Από το 1995 ξεκίνησε ως προπονητής στο σύλλογο Α.Σ. Αστραπή Π., ενώ μετά μεταπήδησε στον σύλλογο Α.Σ. Έκρηξη Π.



ΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ:

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΑΤΩΝ: Άρχισε tennis σε ηλικία 5 ετών. Για το 2011 ήταν νούμερο 43 σε Πανελλήνια κατάταξη της κατηγορίας κάτω των 14 ετών, ενώ για το 2012 νούμερο 19 σε Πανελλήνια κατάταξη κάτω των 16 ετών.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Άρχισε tennis σε ηλικία 5 ετών. Για το 2011 ήταν νούμερο 100  σε Πανελλήνια κατάταξη της κατηγορίας κάτω των 14 ετών, ενώ για το 2012 νούμερο 112 σε Πανελλήνια κατάταξη κάτω των 16 ετών.
ΜΑΓΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ: Άρχισε tennis σε ηλικία 8 ετών. Για το 2011 ήταν νούμερο 70  σε Πανελλήνια κατάταξη της κατηγορίας κάτω των 14 ετών, ενώ για το 2012 νούμερο 68  σε Πανελλήνια κατάταξη κάτω των 16 ετών.
ΠΕΤΤΑ ΣΟΦΙΑ: Άρχισε tennis σε ηλικία 7 ετών. Για το 2011 ήταν νούμερο 46 σε Πανελλήνια κατάταξη της κατηγορίας κάτω των 14 ετών, ενώ για το 2012 νούμερο 12 σε Πανελλήνια κατάταξη κάτω των 16 ετών.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΣΠΑΝΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ: Απόφοιτος Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Head Coach στον Ο.Σ.Φ.Π 1998-2006 (ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ). Προπονητής της αθλήτριας Άννα Κουμάντου(μέλος της εθνικής γυναικών από το 2004-08), ενώ είναι προπονητής  από το 2008 έως σήμερα στον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΤΡΩΝ.

ΑΘΛΗΜΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Αγωνίζεται στον σύλλογο ΠΑΛ Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών, ν.6 Ranking List Παγκορασίδων, 3η θέση στο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Μέλος Επίλεκτων Αθλητών Δυτικής Ελλάδος από το 2010.
ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Αγωνίζεται στον ΑΟ Παγώνα, Μέλος Επίλεκτων Αθλητών Δυτικής Ελλάδος από το 2008. Την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ:
Ομοσπονδιακός Προπονητής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. από το 2002. Υποψήφιος Διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Εκπρόσωπος πόλης του Δήμου Πατρέων στους αγώνες θα είναι ο βοηθός Δημάρχου για θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Κωστόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Γιάννης Παπαγιαννόπουλος.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν από την πόλη μας με την ιδιότητα του εκλεγμένου μέλους του icg committee κ. Νίκος Τζανάκος,  καθώς και ο επίσημος κριτής του icg ο γυμναστής κ. Δημήτρης Ορφανόπουλος.

Από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν με αντίστοιχες ομάδες και οι Δήμοι Αθηναίων και Σπάρτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters