Η Προληπτική Φροντίδα στην αντιμετώπιση Αλλεργικών, Ρινικών η και Πνευμονικών συμπτωμάτων

Υγεία+

Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής

26/06/2012 08:10

Μοιραστείτε το άρθρο:


Η Προληπτική Φροντίδα στην αντιμετώπιση Αλλεργικών, Ρινικών η και Πνευμονικών συμπτωμάτων Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής
 

Η επίδραση της χαμηλής ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων στην ανθρώπινη υγεία, ακόμα και στους εσωτερικούς χώρους εργασίας, μπορεί να γίνει αντιληπτή από αλλεργικά, χρόνια ρινικά η και πνευμονικά συμπτώματα.

Η 8 Ιουλίου, με απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Αλλεργιολογίας έχει καθοριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας, ως μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου για τις συνέπειες των αλλεργιών στην ανθρώπινη υγεία, που δεν είναι αμελητέες.

Τα άρθρα μας βοηθούν να ευαισθητοποιηθούμε, ως προς τους Ρύπους με τα “αόρατα χημικά κοκτέιλ και μικροβιακά φορτία”στους εσωτερικούς χώρους, ώστε να ανακαλύψουμε πόσο επιτακτική ανάγκη είναι η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής.

Η προληπτική φροντίδα για μια Ισορροπημένη καθαριότητα έχει γίνει επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποφεύγεται η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες. Η χρήση των αναγκαίων μέτρων, ειδικά κατά την διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής που μας συνέστησε ο γιατρός, κρίνεται απαραίτητη.

Όλοι οι εναλλακτικοί τρόποι για μια απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα βασίζονται σε ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών,είτε για να χρησιμοποιήσετε μια Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, είτε το χρησιμοποιήσετεως Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, η όταν θελήσετε να απαλλαγείτε από τις “ρυπογόνες σκούπες” σας.

Ο Καθοριστικός Δεκάλογος για την επιλογή ενός Συστήματος Βio-καθαρισμού Στρωμάτων- Σαλονιών αλλά και Χειροποίητων χαλιών – Μοκετών.

1) Σύστημα από Χυτοπρεσαριστό Ντουραλουμίνιο, με βοηθητικό τροφοδοτικό πολλαπλών ταχυτήτων, τελευταίας τεχνολογίας TechDrive®, ώστε να χρειάζεται μόνον ένα ελαφρύ άγγιγμα για να σπρώξετε το σύστημα.

2) Με Σύστημα ελέγχου (Toe Touch Control) όπου με το άγγιγμα των δακτύλων σας παρέχει το σωστό ύψος καθαρισμού κάθε φορά χωρίς να σκύβετε.

3) Ένα απόλυτα Επαγγελματικό Σύστημα Βio-καθαρισμού Πολλαπλών Εφαρμογών με δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού, ώστε να αφαιρεί, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites), αλλά και ρυπογόνα μικροβιακά φορτία, χωρίς να τα ξανά ανακυκλώνει στον χώρο, δημιουργώντας επιμόλυνση.

4) Αφαιρεί εύκολα τις τρίχες των κατοικίδιων και τη βρωμιά από την ταπετσαρία των επίπλων, τα πλαϊνά του στρώματος αλλά καιαπό το κεφαλάρι.

5) Πανίσχυρη ροή αέρα σε συνδυασμό με το σύστημα φίλτρων HEPA 11 σημαίνει ότι να μπορεί να συγκράτηση 99,97% των εν λόγω ρυπογόνων σωματιδίων βρωμιάς που απορροφά.

6) Εύχρηστο και Οικονομικώς Αποδεκτό Σύστημα ‘‘Προηγμένης Τεχνολογικά Ενεργειακής Απόδοσης’’ για Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt).

7) Αρκετά αυστηρή απαίτηση οικολογικού σχεδιασμού με Έγκριση ‘‘ Green Label’’ του CRI για Αφαίρεση Ρύπων και Διατήρηση Εμφάνισης ( Δεν καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο)

8) Ενεργό ακροφύσιο 40cm υψηλής τεχνολογίας για επιδόσεις σε Maximum απόδοση με λιγότερες ώρες εργασίας.

9) Εργονομικά εύχρηστο για εγγυημένα ξεκούραστη εργασία επί 24ώρου.

10) Αναπτύχθηκε με την βοήθεια της NASA, έχει Εγγύηση καλής λειτουργίας αλλά και ‘‘Εγγύηση εφόρου Ζωής’’ για ανταλλακτικά και ανακατασκευή του Μηχανήματος.

Keeping It Clean -While Keeping It Green

Με τις Πολλαπλές Εφαρμογές του, λειτουργεί και ως ένα Επιστημονικ εξειδικευμένο σύστημα εξυγίανσης, για Απεντομώσεις Μυοκτονίες Απολυμάνσεις, σε Κατοικημένους Χώρους με έμφαση στην αποτελεσματικότητα της σωστής προεργασίας για το πριν

αλλά και για το μετά από κάθε επιστημονική εφαρμογή, ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες.

Η επιστημονική ομάδα της GreenMiteClean.gr, αλλά και το τμήμα τηςGreenest, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην χρησιμοποίηση Επαγγελματικών Συστημάτων Προεργασίας για την αφαίρεση όλων των ρυπογόνων μικροβιακών φορτιών μαζί με τα περιττώματα των ακάρεων σκόνης (Dust Mite) αλλά και στην εξόντωση μέρος των κοριών και των αβγών τους, από στρώματα, χαλιά, μοκέτες, έπιπλα.

Το Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος τμήμα της GreenAndClean.gr αναδεικνύει πλέον ως επιτακτική ανάγκη την συνεχή εξέλιξή ενός επαγγελματία, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη «νέα εποχή».

Σημαντικός είναι και ο ρόλος των Επιμορφωτικων σεμινάριων του Σωματείου της Βιομηχανίας Καθαρισμού Ταπήτων-Ινωδών Επιφανίων, για ενημέρωση, γύρο από τις εξελίξεις στο Περιβαλλοντολογικό Ενδιαφέρον του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου.

Προάγοντας την καθαριότητα βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής.

Όταν η Συμβατική Καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν Απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία με έναν Επιστήμονα Διαγνώστη – Σύμβουλο Καθαριότητας(CleaningAdvisor).

● Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887 e-mail: [email protected]

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=4522

 

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 26/06/2012 08:10

Τυπώθηκε: 13/12/2018 20:22

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/132808

thebest.gr © 2018κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Πέθανε ο άστεγος κυρ Χρήστος που κοιμόταν στους δρόμους της πόλης- Θλίψη από τον χαμό του Πάτρα: Πέθανε ο άστεγος κυρ Χρήστος που κοιμόταν στους δρόμους της πόλης- Θλίψη από τον χαμό του
Το παθιασμένο ζευγάρι που δεν αφήνει τον κόσμο να κοιμηθεί στην Πάτρα Το παθιασμένο ζευγάρι που δεν αφήνει τον κόσμο να κοιμηθεί στην Πάτρα
Ο Πατρινός ταξιτζής που κέρδισε τον τραπεζίτη του Deal και πήρε 60.000! ΒΙΝΤΕΟ Ο Πατρινός ταξιτζής που κέρδισε τον τραπεζίτη του Deal και πήρε 60.000! ΒΙΝΤΕΟ
Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν μαλλιά – κουβάρια στην εκπομπή του Παπαδόπουλου Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν μαλλιά – κουβάρια στην εκπομπή του Παπαδόπουλου
Πώς ήταν η Ιωάννα Μπέλλα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις!ΦΩΤΟ Πώς ήταν η Ιωάννα Μπέλλα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις!ΦΩΤΟ
Συγκλονίζει ο θείος της άτυχης 21χρονης: «Η Ελένη είχε βιαστεί από τρεις άνδρες» Συγκλονίζει ο θείος της άτυχης 21χρονης: «Η Ελένη είχε βιαστεί από τρεις άνδρες»
«Μίλησε» το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την φοιτήτρια στη Ρόδο «Μίλησε» το σίδερο με το οποίο χτύπησαν την φοιτήτρια στη Ρόδο
Έπεσαν πυροβολισμοί στην Ομόνοια- Ένας νεκρός Έπεσαν πυροβολισμοί στην Ομόνοια- Ένας νεκρός
Τσακώθηκαν μπροστά στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης! Πού διαφώνησαν και πού συμφώνησαν Τσακώθηκαν μπροστά στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης! Πού διαφώνησαν και πού συμφώνησαν
Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η κόρη της Μαρίας Μασσαρά, Θεοδώρα Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η κόρη της Μαρίας Μασσαρά, Θεοδώρα