Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πήγασος Αιγίου: Ματς - γιορτή το Σάββατο με την Αναγέννηση Βύρωνα

Πήγασος Αιγίου: Ματς - γιορτή το Σάββατο...

Η όμοεφή φετινή "περιπέτεια" φτάνει στο τέλος της

Πέφτει το Σάββατο η «αυλαία» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, με τον Πήγασο να υποδέχεται την Αναγέννηση Βύρωνα σε ματς που, αν και δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, το κλειστό του Αιγίου αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές από τον φίλαθλο κόσμο. Θα είναι η τελευταία «παράσταση» για φέτος από την εκπληκτική αιγιώτικη ομάδα, κάτι σαν αποχαιρετιστήριο… πάρτι και όλοι όσοι στήριξαν τον Πήγασο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, δεν μπορούν να λείψουν από αυτή την γιορτή. Και από την πλευρά τους, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, οι παίκτες, θέλουν να ανταποδώσουν την αγάπη και την στήριξη που έλαβαν.

Η παραμονή στην Α2 Εθνική ήταν στην αρχή τής σεζόν το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον νεοφώτιστο Πήγασο Αιγίου. Το στοίχημα κερδήθηκε με παλικαρίσιο τρόπο από νωρίς και ο «πήχης» ανέβηκε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Η παρουσία του πανίσχυρου Ποσειδώνα Λουτρακίου δεν άφηνε περιθώρια για δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου, αλλά ο στόχος της δεύτερης θέσης (που υπό προϋποθέσεις ίσως οδηγήσει και αυτή στην Α1), φάνταζε εφικτός. Άπαντες έμειναν προσηλωμένοι σε αυτόν, ακόμη και όταν, μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα στα μισά του δεύτερου γύρου, φάνηκε να απομακρύνεται.

Και η δικαίωση ήρθε με τρόπο πανηγυρικό, με μεγάλες νίκες σε δύσκολες έδρες, που έδειξαν τον χαρακτήρα με τον οποίο σφυρηλατήθηκε αυτή η ομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι, αγωνιστική με αγωνιστική. Και τώρα, που το όμορφο αυτό «ταξίδι» φτάνει στο τέλος του, όλοι αισθάνονται δικαιωμένοι και δικαιούνται να το γιορτάσουν με την ψυχή τους.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και η διοίκηση κάνει έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, σαν να πρόκειται για ματς χωρίς αύριο, στο οποίο κρίνεται όλη η χρονιά. Ο κόσμος έχει λάβει το μήνυμα από καιρό και θα είναι εκεί. Για να το γιορτάσουν όλοι μαζί και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβριο, προσδοκώντας να ζήσουν νέες, ακόμη μεγαλύτερες χαρές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters