Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"1ο Μαθητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου" στη Μεσσάτιδα

"1ο Μαθητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου&q...

Σε γήπεδα (7Χ7) θα διεξαχθούν 9 αγώνες με τη συμμετοχή των 6 Δημοτικών Σχολείων και σε γήπεδο (11Χ11) 3 αγώνες με συμμετοχή των 3 Γυμνασίων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μεσσάτιδας σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδος, το προσεχές Σάββατο και την Κυριακή  στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θύελλας, διοργανώνουν το "1ο Μαθητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου" με την συμμετοχή όλων των σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδoς. Στο διήμερο τουρνουά σε γήπεδα (7Χ7) θα διεξαχθούν 9 αγώνες με τη συμμετοχή των 6 Δημοτικών Σχολείων και σε γήπεδο (11Χ11) 3 αγώνες με συμμετοχή των 3 Γυμνασίων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα και θα συμμετέχουν περισσότεροι 150 μαθητές-αθλητές. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Αθλητικού τμήματος του Δήμου Πατρέων.

Ο Βοηθός Δημάρχου Χαράλαμπος Καρκούλιας, σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Ο αθλητισμός είναι για τα παιδιά ένας τρόπος, όχι μόνο για να εξασκηθούν και να αναπτύξουν νέες σωματικές ικανότητες, αλλά και να κάνουν νέους φίλους, να μάθουν να είναι μέλη μιας ομάδας, να ψυχαγωγούνται και να βελτιώσουν το αίσθημα αυτοπεποίθησης. Καλούμε όλους τους γονείς να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες που έχουν σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια ομαδικού αθλητικού πνεύματος και ευγενούς άμιλλας των παιδιών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters