Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"κ. Δραγασάκη μαζέψτε το μαγαζί και τον διαχειριστή του"!

"κ. Δραγασάκη μαζέψτε το μαγαζί και...

Του Ανδρέα Τζουραμάνη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθώ αυτές τις ημέρες την πορεία της πολιτικής μόδας που διαπερνά την Ελληνική κοινωνία, αυτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ένα μικρό κόμμα της τάξεως του 4%, έφθασε σε ιστορικά υψηλά ποσοστά 16,78% στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές.

Πως και γιατί έφθασε εκεί, νομίζω πως όλοι μας εύκολα το καταλαβαίνουμε. Πολύ απλά μετακόμισε το ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στην Κουμουνδούρου. Μένει να δούμε αν πρόκειται για το υγιές ή το παρασιτικό κομμάτι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κατά την δική μου εκτίμηση δυστυχώς για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ευτυχώς για το ΠΑ.ΣΟ.Κ, μετακόμισε το παρασιτικό του κομμάτι.

Έτσι λοιπόν βρέθηκε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με ένα κοστούμι που του “ πέφτει” μεγάλο. Κι αντί να κάνουν αλλαγή του κοστουμιού, προσπαθούν με χίλια δύο ανόητα ευφυολογήματα να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι το κοστούμι είναι μια χαρά. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, ο κάθε πολίτης γίνεται καθημερινά μάρτυρας των αντικρουόμενων θέσεων και απόψεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί βγαίνει η Α συνιστώσα και λέει Α, το μεσημέρι βγαίνει η Β συνιστώσα και λέει Β και το βράδυ βγαίνει η Γ συνιστώσα και λέει Γ για το ίδιο ζήτημα. Βεβαίως μετά από 2-3 ημέρες αποφαίνεται ο “αρχηγός ”του ΣΥΡΙΖΑ ποια είναι η τελική θέση του κόμματος.

Με αυτά και με αυτά λοιπόν, φθάνουν σε τέτοιο σημείο αυθυποβολής που πιστεύουν ότι το 2% του Α.Ε.Π της Ευρώπης θα αλλάξει τους οικονομικούς όρους και τις αρχές της Γηραιάς Ηπείρου. Και ρωτώ καλοπροαίρετα έναν λογικό άνθρωπο εκεί στην Κουμουνδούρου τον κ. Δραγασάκη ( είναι ένας από τα 2-3 ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πάνε από δρόμο). Αν ο ίδιος είχε μια επιχείρηση και απασχολούσε π.χ 10 πωλητές εκ των οποίων, ο ένας έφερνε μόνο το 2% του τζίρου της επιχείρησης και δεν ήθελε να ακολουθήσει τους κανόνες λειτουργίας που είχαν συναποφασιστεί από ολόκληρο το τμήμα πωλήσεων και του κοκορευόταν από πάνω, τι θα έκανε; Θα συνέχιζε να τον  κρατάει ή θα του έδειχνε την πόρτα εξόδου; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Θέλω λοιπόν να παρακαλέσω τον πραγματικό καθοδηγητή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α τον κ. Δραγασάκη να μαζέψει το μαγαζί και τον διαχειριστή του το ταχύτερο δυνατόν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις