Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Ταξιδεύοντας στα κύματα" με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: "Ταξιδεύοντας στα κύματα&quo...

Δείτε φωτο απο την επιτυχημένη συναυλία

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η συναυλία «Ταξιδεύοντας στα  κύματα» που πραγματοποίησε η  Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο, στο πλαίσιο  των Πολιτιστικών εκδηλώσεων 2012 του  Πανεπιστημίου Πατρών.

Η τετράφωνη μεικτή χορωδία  με τη συνοδεία ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση  της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Μαγδαληνής Αλ. Γερονίκου ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο, παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια που είχαν ως θεματικό τους άξονα τη θάλασσα. Ένα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία που άρχισε με λόγια έργα των Λαμπελέτ, Σαμάρα, Καλομοίρη και περνώντας από Λοΐζο, Χατζιδάκι , Σαββόπουλο κλπ κατέληξε κεφάτα σε Σπανό, Μούτση  υπό τη συνοδεία ρυθμικών χειροκροτημάτων του κοινού.

Τη συναυλία παρακολούθησε  πλήθος κόσμου. Ανάμεσα στο κοινό  ήταν η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου  κα Άννα Ρούσου,  καθηγητές και  φοιτητές, η πρώην πρόεδρος της  Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μουσικής κα Γιώτα Σαραβάλου, διευθυντές ωδείων, μαέστροι και χορωδοί άλλων μουσικών σχημάτων και συνόλων της πόλης. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα θερμό.

Η Χορωδία που παρουσιάστηκε  ανανεωμένη με πολλούς καινούριους  φοιτητές στο δυναμικό της,  έχει δώσει πάνω από 160 συναυλίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις και άριστες κριτικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture