Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο Χαλανδρίτσας

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπ...

Εγκρίθηκε με συνολικό προϋπολογισμό 350.000€ από το ΕΣΠΑ

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. της πρότασης που είχε υποβάλει ο Δήμος Ερυμάνθου για τη χρηματοδότηση του έργου με τίτλο: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Χαλανδρίτσας» συνολικού προϋπολογισμού 350.000€ (δαπάνες + ΦΠΑ).

Ο Φάκελος της αίτησης είχε υποβληθεί από τον Δήμο Ερυμάνθου στο πλαίσιο της προκήρυξης του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (χρηματοδότηση 100%).

Το έργο αφορά στη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου Χαλανδρίτσας με τη τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και θα εκτελεστούν οι παρακάτω εργασίες.

Αρχικά θα γίνει κατασκευή συστήματος άρδευσης με τεχνητή βροχή για τη διαβροχή του γηπέδου, διάστρωση της βάσεως, κατασκευή ελαστικής υπόβασης και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA.

Σημειωτέον ότι η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο αποτελεί ένα πολύχρονο αίτημα της Δόξας Χαλανδρίτσας και των άλλων ομάδων της Δ.Ε. Φαρρών.

Σήμερα οι ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής είναι αναγκασμένες να προπονούνται σε γήπεδα ομάδων της Πάτρας που διαθέτουν χλοοτάπητα ή να χρησιμοποιούν ιδιωτικά γήπεδα επί αμοιβή.

Με την κατασκευή του γηπέδου της Χαλανδρίτσας, θα δοθεί η δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Δήμου Ερυμάνθου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters