Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Την εύκολη λύση διάλεξαν οι Έλληνες

Την εύκολη λύση διάλεξαν οι Έλληνες

Του Φίλιππου Ε. Σερεπίσου

Πολύ φοβάμαι ότι η πατρίδα μπαίνει σε ένα κύκλο οχλοκρατίας και ακυβερνησίας όπως έγινε το 1965. Οι Έλληνες (δυστυχώς) για μία ακόμα φορά λειτούργησαν με το θυμικό όπως έπραξαν άλλωστε και στις εκλογές του 1920 με αποτέλεσμα την Μικρασιατική καταστροφή, αλλά και το 1946 με αποτέλεσμα έναν εμφύλιο πόλεμο.

Η στείρα άρνηση των πάντων και η εύκολη αλλά αδιέξοδη καταδίκη δεν λύνει προβλήματα αλλά τουναντίον δημιουργεί αδιέξοδα εκ νέου. Το πολιτικό σύστημα της χώρας το οποίο επί μακρόν ποντάρισε στην ατιμωρησία, στο δικαίωμα καθενός επίορκου για ένα <> και την προκλητική παραγραφή των πάντωναυτοκατάργησε τον εαυτό του θέτοντας σε κίνδυνο το ίδιο το πολίτευμα, αφού έστρεψε τις λαικές μάζες εναντίον του.

Αποτέλεσμα, το αδιέξοδο που παρατηρούμε σήμερα κιόλας με τα άκρα να προβάλλουν επικίνδυνα συντεταγμένα και οργανωμένα. Τελικά ένας άκρατος λαικισμός από όλους τους εκ του ασφαλούς <> οι οποίοι έταξαν στους πάντες τα πάντα.

Ο λαικισμός όμως όπως μας δίδαξε η δεκαετία του 1980 και η ψευτογοητεία μιάς δήθεν αριστερής κουλτούρας αποτέλεσαν την απαρχή του του σημερινού πολιτικού προβλήματος. Η χώρα κινδυνεύει από όλους αυτούς που στοιχημάτισαν στην λαική αντίδραση και έκαναν τα πάντα για να διευρύνουν την λαική αγανάκτηση. Μόνο που πρόταση εξόδου και σωτηρίας δεν είδαμε να υποβάλλει κανένας από τους αντιπολιτευόμενους παρεκτός της Ν.Δ. η οποία με το Ζάππειο 3 ήταν η μόνη που τόλμησε κάτι τέτοιο.

Οι υπόλοιποι; Να τεθούν τα μέσα παραγωγής στην διάθεση των εργατών για να καλύψουν τις ανάγκες τους, Σοβιετική Ένωση και Βόρεια Κορέα μαζί. Μονομερή διαγραφή του χρέους! Και επιστροφή στην δραχμή!

Είμαστε 11 τάσεις στο κόμμα, αγαπάμε τους λαθρομετανάστες, θα κάνουμε στάση πληρωμών, εκθειάζουμε την σκέψη του Μάο και του Κιμ ιλ σούνγκ, και όλα τα γραφικά του ιδεολογικού αχταρμά του Σύρριζα. Θα βγάλω τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ώστε να ξεπληρώσουμε ο Καμμένος, η Χρυσή Αυγή θέλει να τους τιμωρήσει όλους με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η ίδια ως σωστό.

Κάτι σκέφτομαι, κάτι θέλω να προτείνω, θα το ανακοινώσω ο Κουβέλης. Την ευθύνη του να μετατραπεί η χώρα σε Σομαλία, και το βάρος ενός εμφυλίου πολέμου τόχει αναλογιστεί κανένας από όλους αυτούς τους λαικίζοντες;

Δωσίλογοι από την μια προδότες απ την άλλη και στην μέση οι ψύχραιμοι που ανησυχούν για τον τόπο, και δεν θέλουν ούτε κεφάλια να κόψουν αλλά ούτε και λαικά δικαστήρια με δημόσια λυντσαρίσματα. Αλλά τι τους νοιάζει;

Τα ψηφαλάκια να πέσουν, να μπού και αυτοί στο πρυτανείο του κοινοβουλίου, να χορτάσουν οι πεινασμένες κοιλιές, και να ικανοποιηθεί η ακόρεστη δίψα για την ψευδαίσθηση της εξουσίας είναι το ζητούμενο και δεν πάει να συνουσιαστεί η πατρίδα και οι Έλληνες μαζί.

Κουμάντο να κάνουμε ρε γιατί κατά βάθος κουβαλάμε το κόμπλεξ του γιού της πλύστρας, που ζητάει να εξουσιάσει, και να βγάλει τα άδικα να ούμε της ζωής που τους αδίκησεΠήραμε ένα δείγμα το 1981.

Τώρα μαζευτήκανε πολλοί.Και εκείνο που με τρομάζει είναι ότι όλοι αυτοί ξέρουν το καλό μου και θα θελήσουν να μου το επιβάλλουν είτε το θέλω είτε όχι. Και μια και πιστεύουν σε ένα ανώτερο σκοπό όλοι αυτοί και στο ότι έχουν μια ανώτερη αποστολή, είτε τιμωρίας, είτε αναμόρφωσης, είτε εξάλειψης των ιδεολογικά αντίθετων να είστε σίγουροι ότι είναι ικανοί για τα πάντα.

Ο λαός και οι εκλογές είναι για όλους αυτούς απλά το όχημα μεταφοράς για την απόλυτη εξουσία. Το φάντασμα της Βαιμάρης παρέα με το στοιχειό του Μάρξ πλανάται πάνω από την Ευρώπη.Μακάρι να διαψευστώ αλλά φοβάμαι ότι έρχονται σκοτεινές μέρες.

Υ.Γ: το κείμενο αυτό γράφτηκε την Πέμπτη 3 Μαίου, πρίν τις εκλογές δηλαδή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις