Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ο Παπακώστας αποφασίζει για Μαπούκου και Ατματζίδη

Ο Παπακώστας αποφασίζει για Μαπούκου και Ατματζίδη

Σύμφωνα με προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια

Με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε στα πειθαρχικά παραπτώματα των Μαπούκου και Ατματζίδη και σημείωσε ότι ο μόνος που θα αποφασίσει για την ποινή τους είναι ο προπονητής, Γιάννης Παπακώστας.
Αναλυτικά ανέφερε: «Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δυο πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών Ατματζίδη Παναγιώτη και Mpia Mapuku Junior.

Ως πρόεδρος και κάτοχος του 90% της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δηλώνω για πρώτη και τελευταία φορά ότι η τύχη των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για πειθαρχικά παραπτώματα θα κρίνεται αποκλειστικά από τον προπονητή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Γιάννη Παπακώστα.

Ο κ. Παπακώστας θα αποφασίζει πια θα είναι η ποινή που θα επιβάλλεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σκέπτονται μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και την προσωπική τους απόλαυση και τα βάζουν πάνω από το συμφέρον της ομάδας και την προσπάθεια των συμπαικτών τους και της διοικήσεως για την άνοδο στην SuperLeague.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει παραδώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων αποκλειστικά στον κ. Παπακώστα και στους συνεργάτες του και ασχολείται πλέον μόνο με την εξωαγωνιστική εξασφάλιση της εταιρείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters