Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α2 χαντμπολ: Δύσκολο ματς για την Ακαδημία κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου

Α2 χαντμπολ: Δύσκολο ματς για την Ακαδημ...

Ζητά νίκη για να απομακρυνθεί απο την ουρά - Υποβιβάζονται τρείς ομάδες και όχι δύο, όπως ενημέρωσε η ΟΧΕ

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χαντ-μπολ, μετά την διακοπή των εορτών του Πάσχα. Η Ακαδημία των Σπορ να δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα, στο Δ. Τόφαλος, το Σαββάτο στις 19.00, με αντίπαλο την δεύτερη ομάδα  του βαθμολογικού πίνακα, τον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Οι "πράσινοι" του  Σάκη Παπαγιαννόπουλου ξέρουν την δύσκολη αποστολή που έχουν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα,  που αν επιτευχθεί θα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ήδη, η ΟΧΕ, με σχετικό έγγραφο της, ενημέρωσε, ότι εκτός έκτακτου γεγονότος θα υποβιβασθούν τρεις ομάδες (στην αρχή ήταν δύο) από τον νότιο όμιλο που συμμετέχει η Ακαδημία, μιας και η ομάδα των Βριλησσίων, που δεν κατέβηκε να αγωνισθεί φέτος στην Α1 εθνική, θα υποβιβασθεί στον όμιλο που αγωνίζεται η Πατρινή ομάδα.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Σάκης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε:"Θα παλέψουμε για την νίκη, δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών στις έξι αγωνιστικές που μας έχουν μείνει, ξέρουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου και το μόνο που με φοβίζει είναι  η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών  πως θα μας επηρεάσει στον ρυθμό μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters