Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Την Μεγ. Δευτέρα "η Πάτρα βάζει… τρίποντα ανθρωπιάς"

Την Μεγ. Δευτέρα "η Πάτρα βάζει… τρ...

Φιλανθωπικός αγώνας μπασκετ στην Περιβόλα από το Δήμο Πατρέων

Όλα έτοιμα για την εκδήλωση "η Πάτρα βάζει… τρίποντα ανθρωπιάς", της  Μ. Δευτέρα (ώρα 18.00) στο κλειστό γήπεδο του Α.Σ. Απόλλων Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Πατρέων και των Συμβούλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων (Τμήμα Νεολαίας και Άθλησης - Κοινωνικός Οργανισμός Υγείας Πρόνοιας) με την βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής  Ελλάδος.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν: η ΕΣΚΑ-Η, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Αχαΐας- Ηλείας,  ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ν. Αχαΐας – Ηλείας και ο Α.Σ. Απόλλων Πατρών που  μάλιστα  διαθέτει το γήπεδο για την εκδήλωση. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει και  αγωνιστική παρουσία (αθλητικό σόου) παικτών του Α.Σ. Απόλλων Πατρών.

Οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Α. Βανταράκης, Π.Βαφέας, Ι. Γιαλελής, Χ. Γκόλφης, Φ. Δημακόπουλος, Χ. Καρκούλιας, Γ. Καυκάς, Ν. Κωστόπουλος, Χ. Μασσαράς, Χ. Στανίστας, Α. Τζουραμάνης, Α. Φίλιας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ: Γ. Αγγελόπουλος, Γ. Αλεξόπουλος, Δ. Βάλαρης, Κ. Καρπέτας, Δ. Μαυρόγιαννης, Γ. Ντάτσικα, Κ. Παπακωνσταντίνου, Α. Πετρόπουλος, Π. Σακελλαρόπουλος, Ν. Στούμπου, Π. Στούπας, Γ. Τσόγκας.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι: Β. Θεοδοσόπουλος και Γ. Παπαγιαννόπουλος, κριτές οι Σ. Αλεξόπουλος, Σ. Ζονώρος, Μ. Σπυρόπουλος με κομισάριο τον Π. Αθανασίου. Η σχολή χορού KEEP DANCING κατά την διάρκεια του αγώνα θα παρουσιάσει  διάφορα χορευτικά, ηχολήπτης θα είναι Κ.  Γκίρης, από τον Α.Σ. Απόλλων Π. ο κ. Καραπάνος θα έχει την επιμέλεια του γηπέδου και ο Ε.Ε.Σ. θα παρέχει ιατρική βοήθεια.

Ο αγώνας γίνεται για την οικονομική  ενίσχυση, των απόρων – άστεγων εν όψει των εορτών του Πάσχα μέσω του Κοινωνικού Οργανισμού Υγείας Πρόνοιας Δήμου Πατρέων.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters