Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Β' ΕΠΣΑ: ΑΕΚ Πατρών-Αμπελόκηποι 4-0 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Β' ΕΠΣΑ: ΑΕΚ Πατρών-Αμπελόκηποι 4-0 (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δίκαιη νίκη για τους "κοκκινόμαυρους"

Η ΑΕΚ «κλείδωσε» ουσιαστικά την παραμονή της στην Β’ Κατηγορία, μετά την επιβλητική της νίκη με 4-0 επί των Αμπελοκήπων στο γήπεδο Προσφυγικών. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να θέλουν πιο πολύ το ματς και έφθασαν δίκαια στη νίκη.

Στον αντίποδα, η ομάδα των Συχαινών παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται οπωσδήποτε δύο ακόμα «τρίποντα» για να αποφύγει τα δυσάρεστα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν … φουριόζοι στο ματς, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δίλεπτο με τους Διαμαντόπουλο και Κουλούρη, που εξουδετέρωσε ο Φωτόπουλος.

Οι Αμπελόκηποι απείλησαν με τον Μπαλασκέρη στο 21΄, ενώ στο 24΄ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ (1-0) με υπέροχο απευθείας διαγώνιο σουτ του Κουλούρη, μετά από σέντρα του Κρόγκου. Ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 54΄ (πέρασε έξυπνα την μπάλα πάνω από τον Φωτόπουλο), ενώ στο 59΄ οι Αμπελόκηποι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νικολακόπουλο πάνω στον Μπαλασκέρη.  

Μετά από κόρνερ του Νικόλα, ο Κουλούρης (αμαρκάριστος) με κοντινή κεφαλιά αύξησε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 73΄, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Διαμαντόπουλος στο 79΄ με σουτ μέσα από την περιοχή. Δοκάρι για τους νικητές είχε δύο λεπτά νωρίτερα ο Κρόγκος, ενώ δύο καλές ευκαιρίες έχασε ο Λάζος στην εκπνοή για τους Αμπελόκηπους.

Διαιτήτευσε η Γασπαρινάτου (Κωνσταντόπουλος – Πανταζόπουλος).
ΑΕΚ: Παναγιωτόπουλος, Νικολακόπουλος, Ντάτσικας, Θεοδωρακόπουλος (43΄ λ.τ. Αντωνακόπουλος), Κρόγκος, Ματσάγγας, Βάρελης (70΄ Σιαφάκας), Ασημακόπουλος, Κουλούρης (80΄ Μαντζαβίνος), Νικόλα, Διαμαντόπουλος.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Μπάτραλης, Μανέτας, Καρέλας (60΄ λ.τ. Φερτάκης), Παναγακόπουλος, Τιμπιλής (31΄ λ.τ. Χρ. Λαγκαδινός), Λάζος, Κουνάδης, Μιχελής, Μπαλασκέρης, Ζωγράφος (46΄ λ.τ. Τσεκούρας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters