Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Με πλήρες ψηφοδέλτιο η Τζούλια στην Αχαΐα – Ποίοι γνωστοί Πατρινοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον!

Με πλήρες ψηφοδέλτιο η Τζούλια στην Αχαΐ...

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HairCut μετά την προσχώρηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στους Οικολόγους Έλληνες του Βεργή, πολλοί επιφανείς Πατρινοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Πηγές από την Αθήνα αναφέρουν πως παρατηρείται πραγματικός «συνωστισμός», καθώς οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Τζούλιας έπεισαν ότι αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για την κρίση που μαστίζει σήμερα τη χώρα.

Μάλιστα η ίδια η κυρία Αλεξανδράτου, σε συζητήσεις της με τους συμπολίτες που έχουν ταχθεί στο πλευρό της, έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, τους ανακοίνωσε ότι ως Υπουργός Πολιτισμού θα εισηγηθεί τη δημιουργία στην Πάτρα μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο, στα πρότυπα αυτών του Χόλιγουντ, όπου θα γυρίζονται αισθησιακές ταινίες.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μετατραπεί η Πάτρα σε πραγματική Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Στο στούντιο θα βρουν δουλειά δεκάδες άνεργοι της πόλης ενώ, όπως επισημαίνει η ίδια, το γεγονός θ’ αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία προβολής της πόλης στο εξωτερικό, μετά το «φιάσκο» του 2006 με την αποτυχημένη, όπως την περιγράφει η ίδια, διοργάνωση της Πολιτιστικής.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων, θα προωθήσει την ανάδειξη της Λιμενικής Ζώνης, όπου θα δημιουργηθούν οίκοι ανοχής, ανάλογοι αυτών του Άμστερνταμ!

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου θα πραγματοποιηθεί, για ευνόητους λόγους, σήμερα 1η Απριλίου…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut