Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καταψήφιση των πέντε προτεινόμενων θέσεων Σ.Μ.Α.

Καταψήφιση των πέντε προτεινόμενων θέσεων Σ.Μ.Α.

Του Δημήτρη Βούλγαρη Συμβούλου Ανατολικής Δημοτικής Κοινότητας

Η χθεσινή πρόταση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την χωροθέτηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Αποριμμάτων (ΣΜΑ), ανέδειξε για μία ακόμα φορά την προβληματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την προσπάθεια παρακώλυσης του δημοτικού έργου. Για μία ακόμα φορά στην συνεδρίαση κυριάρχησε ο στείρος αντιπολιτευτικός λόγος, κραυγές εντυπωσιασμού, καμία πρόταση και φυσικά κανένα αποτέλεσμα.

Παρόλο που η Δημοτική Αρχή, από τον Οκτώβριο του 2011, έχει προτείνει στις δημοτικές παρατάξεις 23 διαφορετικές θέσεις για την χωροθέτηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Αποριμμάτων (ΣΜΑ), αυτές επέλεξαν και πάλι την άρνηση.
Ιδιαίτερη εντύπωση δε, προξενεί το γεγονός πως, παρόλο που ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Λοτσάρης,  προσφέρθηκε να αποσύρει την εισήγηση, προτείνοντας την δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής για την επιλογή χώρου για τον ΣΜΑ, εξαντλώντας έτσι τα περιθώρια δημοκρατίας και πολυφωνίας, εισέπραξε αρνητική απάντηση, γεγονός που επιβεβαιώνει πως μοναδικός σκοπός της αντιπολίτευσης, είναι η καταψήφιση των προτάσεων της δημοτικής αρχής και τίποτε άλλο.

Είναι αδιανόητο, πολιτικές που αποσκοπούν σε συγκέντρωση "ψηφαλακίων", καθώς και χειρισμοί που οδήγησαν τον τόπο στην σημερινή κατάσταση, να συνεχίζουν εφαρμόζονται.
Άξιο σχολιασμού δε, είναι και το γεγονός της προσαρμογής του αντιπολιτευτικού λόγου, αλλά και του τόνου της ομιλίας ορισμένων, ανάλογα με τον αριθμό των παρευρισκομένων δημοτών στη συνεδρίαση.

Ας αφήσουν επιτέλους της δημοτική αρχή να δουλέψει και να συνεχίσει το έργο της.

Στην εποχή που ζούμε δεν χωράνε πια τέτοιου είδους πολιτικά παιχνίδια.

Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις