Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Απόλυτα επιτυχημένη η διοργάνωση του "5th GALA BOXING" (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Απόλυτα επιτυχημένη η διοργάνωση του &qu...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Στο κλειστό γήπεδο της Αγυιάς πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του "5th GALA BOXING" της Παναχαϊκής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την Τοπική Επιτροπή Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Στην άρτια διοργάνωση έδωσαν το παρών μποξέρ από την ΠΓΕ, την ΕΑΠ και την ΠΥΓΜΗ, αντιμετωπίζοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο γκαλά θεωρούνται από τους καλύτερους στις κατηγορίες τους καθώς έχουν επιδείξει σημαντικές διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις. Η διοίκηση του πατρινού συλλόγου και ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας Νίκος Πλέας φρόντισαν να στεφθεί και φέτος με απόλυτη επιτυχία η γιορτή της πυγμαχίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
1. Άγγελος Μπέης (Π.Γ.Ε) -Μάκης Στάθης στην κατηγορία των 81 κιλά. Νικητής ο Άγγελος Μπέης με διακοπή στον δεύτερο γύρο.
2. Γιώργος Γεωργόπουλος (Π.Γ.Ε) - Αλέξανδρο Στρέλτσοφ στην κατηγορία των 91 κιλών. Νικητής ο Γιώργος Γεωργόπουλος.
3. Ανι Μετάϊ (Ε.Α.Π) - Τσίφρας Δημήτρης. Νικητής ο Ανι Μετάϊ στα σημεία.
4. Γασπαρινάτος Νίκος(Π.Γ.Ε)-Μπακανδρίτσος Κώστας (Α.Ε.Κ) στην κατηγορία των 64 κιλών. Νικητής ο Νίκος Γασπαρινάτος στα σημεία.
5. Σπύρου Χρήστος(Π.Γ.Ε)- Ζωγράφου Γεώργιος (Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ) στην κατηγορία των 69κιλών. Νικητής ο Σπύρου Χρήστος στα σημεία.
6. Κότσιφας Αθανάσιος (Ε.Α.Π)- Μανδουραράκης Πέτρος (Εθνικός) στην κατηγορία των 69κιλών. Νικητής ο Κότσιφας Αθανάσιος στα σημεία.
7. Αλεξανδρόπουλος Παύλος (ΠΥΓΜΗ) - Κάνδιας Ιωάννης (ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ) στην κατηγορία των 75κιλών. Νικητής ο Αλεξανδρόπουλος Παύλος.
8. Πετρόπουλος Ιωάννης (Εθνικός) - Χαρίσης Γεώργιος (Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ) στην κατηγορία των 75 κιλών. Νικητής ο Πετρόπουλος Ιωάννης
9. Μάνου Σπύρος (Π.Γ.Ε) -Λιάκης Ιωάννης (Εθνικός) στην κατηγορία των 81κιλών Νικητής ο Λιάκης Ιωάννης.
10. Χρήστος Καφρίτσας (Π.Γ.Ε) -Χρήστο Μιχαλόπουλο(ΑΕΚ) στην κατηγορία των 64 κιλών. Νικητής ο Χρήστος Καφρίτσας στα σημεία.
11. Ντοτόνης Βασίλης - Βογιατζάκης Κώστας  στην κατηγορία των75 κιλών. Νικητής ο Βασίλης Ντοτόνης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Φωτεινή Πλέα(Π.Γ.Ε) -Μαρία Παπαδοπούλου στην κατηγορία των 57 κιλών. Νικήτρια Φωτεινή Πλέα.
2. Καρίνα Σμαγκούλοβα (Π.Γ.Ε)  - Μιχαέλα Λαγουδάκη. Νικήτρια η Καρίνα Σμαγκούλοβα.

Θερμοί υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν οι ΧΟΡΗΓΟΙ: CoffeeIsland, Flashstar.gr, Φροντιστήρια "Δύναμη", Prestige ellinadiko, Expert, Λουξ, Κοτικιαν, Θεατράκι, Patra Palace, Patra tv ,Τζάκι ξενοδοχείο, Cherry's ,Organo gold, Divico Security, Πελοπόννησος, η Γνώμη, Μarka Spor, Sport Week, The best.gr,  Σπορ fm, Pgeole.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters