Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Τα... λαχεία της Παναχαϊκής! Μαπούκου και Πουρής στη λίστα

Τα... λαχεία της Παναχαϊκής! Μαπούκου κα...

Ήρθαν στην πατρινή ομάδα τον Γενάρη και ξεχώρισαν

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου έχουν ρίσκο και συνήθως είναι διορθωτικές. Ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις αποδεικνύονται «λαχεία». Στη Football League πολλές είναι οι ομάδες που στάθηκαν τυχερές μιας και απέκτησαν ποδοσφαιριστές που τις έχουν βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την επίτευξη των στόχων τους.
Στη λίστα που κατέγραψε το "Goal" βρίσκονται δύο παίκτες της Παναχαϊκής. Ο Μαπούκου και ο τερματοφύλακας Χρήστος Πουρής!

ΜΑΠΟΥΚΟΥ ΜΠΙΑ
Ο ποδοσφαιριστής που έχει γίνει γνωστός ως «ο Σισέ της Πάτρας» λόγω της ομοιότητάς του με τον Γάλλο και δίχως αμφιβολία αποτελεί την ατραξιόν της Football League. Πάντως ο Κονγκολέζος επιθετικός δεν έχει μείνει μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση και τις... τούμπες που κάνει μετά από κάθε γκολ, μιας και προσφέρει πολλά πράγματα στον επιθετικό τομέα (4 γκολ) ειδικά από τη στιγμή που έχει «σιγήσει» ο Φουρτάδο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΡΗΣ
Αλλος ένας ποδοσφαιριστής που «αναγεννήθηκε» το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Βοιωτός πορτιέρο άφησε την Καλλονή όπου δεν βρήκε θέση βασικού και μετακόμισε στην Πάτρα. Εκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Φωκικό στις 15 Ιανουαρίου και από τότε δεν βγήκε από την ενδεκάδα. Σε δέκα ματς έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα στην ανοδική πορεία των Αχαιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters