Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο νέος Πρόεδρος της "συγγνώμης" δεν πείθει τον ελληνικό λαό

Ο νέος Πρόεδρος της "συγγνώμης"...

Της Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου πολιτευτού Αχαΐας της ΝΔ

Το ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζει την εκλογή του νέου του αρχηγού. Και μπορεί όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία να ξέχασαν τα δεινά που έφερε στον τόπο η κυβέρνηση Παπανδρέου, όμως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού... δεν πάσχει από πολιτικό αλτσχάϊμερ.

Το ΠΑΣΟΚ με τη συναίνεση της νέας ηγεσίας του, μας οδήγησε στο μνημόνιο, προκάλεσε την οικονομική λεηλασία στα οικονομικά δεδομένα της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Αν μη τι άλλο, εκτός από την ανάγκη για σύσταση εξεταστικής επιτροπής ώστε να διερευνηθεί το πως φθάσαμε στο μνημόνιο, πρόταση που και χθες επανέλαβε η ΝΔ, είναι ανάγκη να υπενθυμίσουμε στους Ελληνες πολίτες και δη τους αχαιούς, ότι εκείνοι που χθες πανηγύριζαν φέρουν την απόλυτη ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

Η λέξη "αρχίζουμε" που χρησιμοποίησε ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλλον "φόβο" προκάλεσε στους Ελληνες πολίτες, ενώ είναι βέβαιο πως μετρημένοι στα δάχτυλα είναι εκείνοι που αποδέχθηκαν την επικοινωνιακή "συγγνώμη" του.

Εμείς οι νέοι πολιτικοί, γνωρίζουμε πολύ καλά τι προκλήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα. Το γνωρίζουμε μέσα από τις καθημερινές επαφές με τους ανέργους, τους νέους χωρίς ελπίδα, τους ανήμπορους να επιβιώσουν.

Και η απάντηση στον νέο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ θα δοθεί στις εκλογές. Στις εκλογές που δεν θα ψηφίζουν μόνο οι "φίλοι" του, αλλά όλοι οι Ελληνες ψηφοφόροι.

Οι οποίοι έχουν κατανοήσει πλήρως, πως μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να εγγυηθεί τις απαντήσεις για το πως φθάσαμε μέχρι εδώ, αλλά και να μας οδηγήσει στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις