Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τον κόσμο για την προσέλευσή του στον αγώνα με τη Βέροια

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τον κόσμο για...

Αναχωρεί αύριο για την Κομοτηνή η αποστολή για το ματς με Πανθρακικό

Με ανακοίνωση της η Π.Α.Ε.  Παναχαϊκή ευχαριστεί τους οπαδούς της που πήγαν και συμπαραστάθηκαν παρά το εργάσιμο της ημέρας στην προσπάθεια των νεαρών παικτών της ομάδας για την επάνοδο της ομάδας στην SuperLeague,στοχθεσινό ματς με τη Βέροια.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: "H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι υπερήφανη τόσο για αυτούς τους 2300 οπαδούς οι οποίοι πλήρωσαν εισιτήριο όσο και για τους νεαρούς και νεαρές οπαδούς μας που αρχίζουν και γεμίζουν το πέταλο και είναι πρωταγωνιστές της καθαρής ποδοσφαιρικής γιορτής που γίνεται κάθε Κυριακή κάθε αγώνα στην Αγυιά.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λυπάται που ο κόσμος της χθες δεν απόλαυσε μια ακόμα νίκη λόγω διαφόρων ατυχιών (επιδημία γρίπης που έχει εξαντλήσει βασικούς ποδοσφαιριστές, τους τραυματισμούς Φούφουλα – Κοκκίνη που στέρησαν την δυνατότητα στον άξιο προπονητή κ. Βούζα να κάνει πιο επιθετικογενές το σχήμα) αλλά το κατόρθωμα των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μας να διατηρούν επί 8 αγωνιστικές την ομάδα αήττητη και να έχει δεχθεί μόνο 2 γκολ μας γεμίζει αισιοδοξία για την επίτευξη του εξ αρχής ορισθέντα στόχου που είναι η είσοδος στα play-off.

Κανείς από εμάς δεν ξεχνά ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα έχει καλύψει την βρώμικη αφαίρεση των 5 βαθμών των ανήθικων ανθρώπων και των άνανδρων συνεργατών τους και η δημιουργία αυτής της Ελληνικής κυρίως και νεανικής ομάδας στην οποία χθες αγωνιζόντουσαν 6 Αχαιοί (Κωνσταντινίδης – Φούφουλας – Λαμπρόπουλος – Κοκκίνης – Σκαρτσίλας – Βλασσόπουλος) έχει κερδίσει 34 βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πετύχει όλους τους στόχους της".

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
Στις 11 Απριλίου 2012(Μεγάλη Τετάρτη) και ώρα 16:00 μ.μ. η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα αγωνισθεί με την Εθνική Ενόπλων. H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για τον αγώνα αυτό θα εκδώσει προσκλήσεις γενικής εισόδου 5€ και οι εισπράξεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινώσωθεί τις επόμενες ημέρες.

* Από την Παρασκευή θα εγκατασταθεί η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στο ξενοδοχείο ARCADIAτης Κομοτηνής για το 3ο συνεχόμενο ντέρμπυ με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας την φίλη ομάδα του Πανθρακικού ώστε οι ποδοσφαιριστές  να ξεκουραστούν και να διεκδικήσουν επί  ίσοις όροις την νίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters