Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ύστατη έκκληση Ασπιώτη για τη σωτηρία της ΕΑΠ

Ύστατη έκκληση Ασπιώτη για τη σωτηρία της ΕΑΠ

«Η διοίκηση πρέπει να μας καταλάβει»

Απογοητευμένος από την οικονομική και διοικητική κατάσταση που υπάρχει στην ΕΑ Πατρών είναι ο διεθνής διαγώνιος Άκης Ασπιώτης επιβεβαιώνοντας πως την προηγούμενη εβδομάδα δεν έγιναν προπονήσεις, ωστόσο, αποκλείει την περίπτωση να γίνει αποχή στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Ασπιώτης τονίζει πως η σωτηρία της ομάδας θα είναι σημαντική μόνο για τους παίκτες, τους προπονητές και τον κόσμο, μιλάει με συμπάθεια για τις προσπάθειες του Γιώργου Χριστόπουλου ώστε η ομάδα να μείνει ενωμένη και δυνατή και προαναγγέλλει την αποχώρηση του το καλοκαίρι:

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, την περασμένη εβδομάδα δεν έγιναν προπονήσεις αλλά από την Δευτέρα οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποχή σε αγώνα της ομάδας. Εμείς θα κατέβουμε να αγωνιστούμε κανονικά στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».

Για την διοίκηση ο Ασπιώτης είπε: «Κατανοούμε τα προβλήματα της διοίκησης σχετικά με τα οικονομικά αλλά πρέπει και η διοίκηση να καταλάβει τα δικά μας προβλήματα».

Για την παραμονή: «Η ΕΑΠ πρέπει να μείνει στην κατηγορία  όχι για την διοίκηση αλλά για τους παίκτες της και τον προπονητή της ο οποίος είναι διπλά μας και προσπαθεί να μας βοηθήσει όσο μπορεί».

Για το μπάτζετ και την παραμονή: «Το μπάτζετ της ΕΑΠ φέτος είναι μηδαμινό αλλά και πάλι με αυτό το ρόστερ η ομάδα δεν αξίζει να παλεύει για την παραμονή, θα έπρεπε να διεκδικούσε κάτι καλύτερο».

Για την προαναγγελία διαζυγίου: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ελληνικό βόλεϊ και παρότι έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΕΑΠ θα προσπαθήσω του χρόνου να βρω κάτι καλύτερο από εδώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters